„Raganiukės teatras“ kviečia į kitokį spektaklį šiuolaikiniam vaikui

„Vaiduokliukas“ – nuotaikingas ir originalus spektaklis, pastatytas pagal M. Aranega knygą „Norėčiau būti... vaiduokliu“.

Jis skirtas smalsiems berniukams ir mergaitėms, kuriems rūpi išsiaiškinti, kas patamsyje girgždina duris, švilpauja kamine, krebžda sienoje ir tūno kartais po lovyte. Atidengus paslapties šydą, visi sužinos, kur gyvena, ką mėgsta ir kaip rengiasi šios vaiduokliškos būtybės.

Tik „Raganiukės teatre“ jau šį savaitgalį vaikai galės pamatyti kitokį nei įprasta spektaklį, ne tik siužetu, bet ir įdomiai atrasta spektaklio išpildymo forma.

Didelis ir mažas žiūrovas pamatys kerintį šviesos kontrastų žaidimą tamsoje. Dar niekada nematytos personažų figūrėlės ir jų plastika apšviesta magiška tamsoje švytinčia šviesa.

Vaikai pamatys daugiau nei trisdešimt švytinčių linksmų personažų, išgirs gyvų garsų, muzikos, dainų paletę. Šis spektaklis praplės vaikų požiūrį į teatro galimybes, sudomins netradiciniu spektaklio pastatymu, o svarbiausia kiekvienas vaikas susiras bent po vieną linksmą ir visai nebaisų draugą – vaiduokliuką!

„Raganiukės teatras“ į susitikimą su raganiuke Niuke, šauniaisiais vaiduokliukais ir žaismingomis šviesos spalvomis kviečia gegužės 22 dieną 12valandą, S.Stanevičiaus g. 24, Vilnius.

Smagi žinia mažiesiems pasaulio atradėjams – spektaklį „Vaiduokliukas“ rekomenduojama žiūrėti jau nuo 1,5 metukų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių