Radžis sulaukė pasiūlymo iš Indijos kino sostinės - Bolivudo

Dainininko Radži Aleksandrovičiaus gyvenime ir vėl permainos: naujas vaidmuo Lietuvoje ir pasiūlymas iš Indijos.

Radžis ką tik nusifilmavo naujojo LNK sezono atidarymo filme „Operacija LNK ir kitos aistros”, kuriame jam teko suktis tarp būrio žavių, jo meilės bei turtų trokštančių, merginų.

„Visada norėjau būti arba vairuotoju, arba muzikantu. Niekada nesvajojau tapti aktoriumi. Bet jei vaidmenį galima apjungti su muzika, tai kodėl gi ir ne”? – LNK laidai „Karamelinės naujienos” sakė Radžis.

Apie naująją – aktoriaus – karjerą Radžis kalba ne šiaip sau. Dainininkas prasitarė, kad neseniai jam teko bendrauti su garsiais Indijos filmų kūrėjais, prodiuseriais iš Bolivudo. Užsieniečiai buvo sužavėti Radžio talentais, komunikabilumu ir fotogeniškumu. Tokie komplimentai – tikras balzamas  dainininko širdžiai. Nes pats Radži nuo vaikystės grožisi neišpasakyto grožio indų aktorėmis.

„Indų moterys labai gražios. Pažiūrėkite filmus – ir gražiai dainuoja, ir šoka, ir gerai atrodo”, - simpatijų indėms neslėpė Radži.

Tačiau dar labiau  mūsų žvaigždė nudžiugo tada, kai Bolivudo prodiuseriai Radžį pakvietė į Indiją.

„Gavau pasiūlymą, bet kol kas nenoriu prisikalbėti”, - paslaptingai šypsojosi Radži.


Šiame straipsnyje: RadžisBolivudas

NAUJAUSI KOMENTARAI

JURGIS....

JURGIS.... portretas
SENAI JAM APLAMAI REIKEJO EMIGRUOT KUR I KOKIA JUODUKU SALI....TARKIM I INDIJOS OPEROS TEATRA]]]]]NEREIKTU MATYT NUIOTRAUKU INTERNETE...SUPER LIETUVOS ESTRADOS ZVAIGZDES]]]]]

nepa

nepa portretas
nepagailėčiau iš savų tam balvonui bilietui į vieną pusę...

ss

ss portretas
Pagaliau pamatys savo tevyne.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių