Radžis pristatys keturiolika naujų dainų

Grįžti į straipsnį

Per daug

Per daug portretas
garbės čigoniukui...

otto

otto portretas
Jis gaidas pažįsta?

laima

laima portretas
jo isivaizduoju as jo naujas dainas tai bus kokio Povilaicio ar kito dainininko perdainuotos dainos juk jis nemoka pats ju nei kurti ne dainuoti.Anegdotas neklausiau ir neklausysiu tokiu daininyku:)

petras

petras portretas
jau nusibodo to radzio veidas jeigu nera ka spauzdinti palikim tuscia lapa

Taigi

Taigi portretas
Tos dainos nelabai ir reikalingos. Visiems baisiai įdomu, kaip čigonas susiras žmoną. Gal bus siužetas operetei, kaip"čigonų baronas", tik koksai genijus tą operetę parašys ???

moterėlė

moterėlė portretas
Ko jūs čia pavydit Radžiui?Ir išvis koks skirtumas čigonas ar kitos tautybės,svarbu kad patinka žiūrovui.Ar patys bent ką sugebat?Yra žmonių,kuriems patinka jo dainos,tai ir eina į jo koncertus.Jo dainų tekstai gražūs,yra prasmė dainos žodžiuose,pagrinde tekstus rašo Zdebskis.Nejau jums geriau patinka dainuškos"myliu,noriu,negaliu" ir bebalsės tik žiopčiojančios mergos?

agne

agne portretas
GRAZUS VAIKINAS IR GRAZIOS DAINOS! SEKMES JAM!

senamiestis

senamiestis portretas
šaunuolis Radži ! Siek toliau !

manyčiau

manyčiau portretas
kad čigonų taboras prie Vilniaus yra pilnas Radžiui tinkamų žmonų. Ko jis dar ieško? Varytų į taborą ir pasirinktų. O dėl jo patikimo publikai, ar nepatikimo, tai kiekvienas turi savo nuomonę. Pastebėta, kad tas Radžis patinka tik moterims, pagyvenusioms ir menko intelekto. Jo visos dainos - viena ir ta pati melodija, bei vieni ir tie patys čigoniško šokio judesiai. Taigi dėl skonio nesiginčijama, tegu tos pavargusios nuo gyvenimo moterėlės renkasi Radžio "meną", o kita visuomenės dalis - klasikinę ar populiarią, atliekamą tikrai gerų atlikėjų, muziką.

kodel

kodel portretas
tai nusirito lietuviska estrada juk buvo kad ir O.Valiukeviciute,N,Sciukaite ,J.Misciukaite ir t.t. O dabar lietuvos estrada cigona garbinam kuris gal net rasyt nemoka.Kokiam tarptautiniam konkurse jis dalyvavo?

labai grazu

labai grazu portretas
kad lietuvaite isaugino dora ,sveika,kulturinga cigoniuka pagarba jai bet gal geriau jo nekisa visur jis tik perdainuot moka.Eeejo mergooos sieno griebt ir sutiko Radziiii!

tai jau

tai jau portretas
Kam nepatinka, neklausykit, problema isspresta, ko liejate tulzi, ko lieciate ir nuolat pabreziate jo tautybe? Ar cia kulturinga? Kas dave tokia teis> Amerijoje i teisma paduotu uz izeidinejima toki. Kas per budas lietuviu?

eina sau

eina sau portretas
tas cigono dainavimas gryna tragedija- nebent bobutems kokioms nedagirdincioms ir klausyti.skarbonkius kazkoks.

danute

danute  portretas
sitas vaikinas vertas kad ji gerbtu jo atliekamos dainos dziugina dauguma lietuvos klausitoju saunuolis sekmes ir visu tavo svajoniu issipildimu.kai tau buvo 1,5 metuku teko ir ant ranku tave panesioti

Galerijos

Daugiau straipsnių