Radži vienai iš nuotakų ant piršto užmovė žiedą

Per šeštdienio tiesioginę transliaciją „Radži ieško žmonos“ dalyvė Nijolė neteko žado. Ant jos piršto atsidūrė dailus žiedelis, kurį jai įteikė pats svajonių jaunikis. „Negaliu tuo patikėti, pagaliau ir mane pagyrė, pagaliau ir aš gavau meilės įrodymą“, - po transliacijos negalėjo atsigauti Nijolė.

Žiedelį padovanoti nusprendė į svečius atvykusi Radži globėja Vida. Ir jai, ir Radžiui pasirodė, kad Nijolė deda daugiausiai pastangų, ji nebesikeikia, stengiasi įtikti. Radži pripažino: jo nuomonė apie merginas nuolatos keičiasi. Ir praėjusią savaitę Taujėnų dvare būtent Nijolė vyrą nustebino labiausiai. Žvilganti dovanėlė tapo Radži palankumo įrodymu.

Šį šeštadienį išlikimo kėdes užėmė Ilona ir Inesa. LNK televizijos žiūrovų sprendimu realybės šou „Radži ieško žmonos“ paliko Inesa. Atsisveikinimui su iškritusia panele Radži skyrė ypač daug laiko. Dar pasibaigus tiesioginei šou transliacijai, jie meiliai šnekučiavosi prie limuzino.

Su keletu staigmenų populiarusis realybės šou „Radži ieško žmonos“ niekada neapsieina. Šįkart žiūrovams buvo pristatytas ir dar vienas siurprizas – įspūdinga naujokė vardu Paula. Tuo tarpu vienos gražuolės studijoje trūko – Taujėnų dvare būtent naujokė Paula nusprendė, kad Monika paliks šou.

Iškart po tiesioginio eterio šurmulio Radži, viena laidos vedėjų Natalija Bunkė ir visa krūva panelių išvyko atgal į intrigų kupiną Taujėnų dvarą. Kas vyks toliau, sužinosite jau kitą šeštadienį per LNK.


Šiame straipsnyje: RadžiRadži ieško žmonos

NAUJAUSI KOMENTARAI

klp.

klp. portretas
Ar dar kas ziuri sita laida_

gryna nesamone

gryna nesamone portretas
nu ir kam reikejo tai sliundrai nijolei zieda uzmauti...juk vis tiek jos neves

Neauksinė

Neauksinė portretas
Cirkų cirkas. Saujelė nusipiginusių merginų šliaužia į "dainininko" ir arogantiškos įmotės, kopetetingos patarėjos Agnės glėbį. Džiaugsmas, ne...aš manau, vargas tai mergelei. Argi auksinis narvas yra viso gyvenimo svajonė? Užmovė žiedą, kokia sensacija..., dar įdomiau, vienai pasakė: aš tave irgi myliu. Toks džiaugsmas Lietuvai. Pagaliau. Kvailesnio Šou neįsivaizduoju. O pudeliškos šukuosenos, kaip gražu.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių