Radži šokiruotas: viena iš jo nuotakų turi vaikiną

„Esu šokiruotas ir labai nusiminęs. Negaliu patikėti, kad į Taujėnų dvarą taip paprastai įsisuko melagė”, –  atskleidęs nemalonią paslaptį, Radži negalėjo nuslėpti liūdesio. Pasirodo, LNK projekto „Radži ieško žmonos” naujokė Laura jį apgavo taip, kaip iki šiol neišdrįso niekas.

Laurą Svarytę iš aštuoneto kitų krepšininkių Radži išsirinko praėjusį šeštadienį, per tiesioginę „Radži ieško žmonos” transliaciją. Mergina su šypsena atvyko į Taujėnų dvarą ir drąsiai deklaravo jaučianti dainininkui simpatiją.

Deja, jos išsakyti jausmai Radžiui buvo tik saldus melas. Vieną vakarą Laurą ir kitą šou dalyvę Moniką Radži pakvietė į pasimatymą. Iš pirmo žvilgsnio jaukus pasisėdėjimas restorane Laurai virto tikru išbandymu. Mat Radžiui paklausus, ar tikrai nė viena iš merginų neturi nuo jo paslapčių, Monika ėmė ir prasitarė: „Nenoriu būti skundikė, tačiau aš žinau, kad Laura turi vaikiną.”

Tokia žinia dainininką šokiravo. „Mano gyvenime buvo daug melo. Išmokau nemeluoti pats ir to paties reikalauju iš kitų. Kas jau kas, bet melagė tikrai negali būti mano žmona. O neištikimybė... To man niekada neteko patirti, bet aš ir nenoriu. Esu labai piktas ir nežinau, ar galėsiu atleisti.”

Po šio akibrokšto Laurai beliko atsiprašyti. Mergina prisipažino: dalyvauti projekte „Radži ieško žmonos” perspektyvi krepšininkė sumanė tik tam, kad išgarsėtų, išbandytų jėgas televizijoje.


Šiame straipsnyje: Radži ieško žmonosRadži

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Saunu kad ispuikeli gali mergina padet i vieta.

Antrarūšio vestuvių

Antrarūšio vestuvių portretas
dainininko lygio bliovėjas,o jau pasipūtęs,o jau auksiniais dzinguliukais apsikarstęs,kaip laukinis.

Sraigė

Sraigė portretas
Radži laukia nekaltų mergelių, durnelės.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių