Radži savo nuotakas nubaudė už romų tradicijų neišmanymą

LNK realybės šou „Radži ieško žmonos“ artėja link finalo. Jau greitai sužinosite, kuri pretendentė gaus didžiausią projekto prizą – Radži meilę. Kova darosi vis labiau įtempta. Šį šeštadienį realybės šou „Radži ieško žmonos“ paliko dar viena mergina – prieš mėnesį į intrigų dvarą atvykusi Paula. Simpatiška blondinė buvo nubausta už romų tradicijų neišmanymą.

Praėjusią savaitę Radži su nuotakomis lankėsi romų tabore. Ten susirinkusi bendruomenė balsavo už mylimiausią nuotaką. Mažiausiai ovacijų surinko būtent Paula. Ir pati mergina prisipažino, kad tarp romų ji jautėsi nejaukiai, o skurdoka jų buitis šiek tiek išgąsdino.

LNK televizijos studijoje panelės tradiciškai dalino nuodinguosius obuolius. Daiva, Elena ir Paula gavo po du obuoliukus, o Radži išsprendė lygiąsias: Paula išlikimo kėdę užėmė dėl to, kad neįtiko romams. Prie Paulos netrukus prisijungė ir Elena – panelei Radži patarė į romų papročius žiūrėti pagarbiau.

Galbūt Daiva būtų užėmusi trečiąją išlikimo kėdę. Tačiau mergina atsiprašė svajonių jaunikio išsimaudydama sniege ir bausmės išvengė.

LNK televizijos žiūrovai nusprendė, kad Radži žmona neverta tapti Paula.

Penkios projekte likusios merginos iškart po tiesioginės transliacijos išvyko į Taujėnų dvarą. Ten jų laukia nauji iššūkiai ir artėjančių švenčių džiaugsmai. Kas vyks Taujėnų dvare, pamatysite jau kitą šeštadienį, 19 val., per LNK.


Šiame straipsnyje: RadžiRadži ieško žmonos

NAUJAUSI KOMENTARAI

heraklis

heraklis portretas
:DDD

durnos tos nuotakos

durnos tos nuotakos portretas
kaip ir visas sou

kazys

kazys portretas
vienas zodis vaksas
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių