Radži pasirinko: vienai savo nuotakų jis prisipažino meilėje

Kuo toliau, tuo atidžiau Radži renkasi nuotaką. Ir kuo toliau, tuo labiau atsiskleidžia tikrieji ne tik dėl jo kovojančių panelių, bet ir paties Radži jausmai.

„Ir aš tave myliu”. Šiuos žodžius iš Radži lūpų išgirdusi viena iš realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvių net pašoko. Per užduotį, kurioje panelės turėjo atskleisti slapčiausius savo jausmus, mergina prisipažino meilėje, o Radži atsakė tuo pačiu. Kas toji laimingoji, sužinosite jau šį šeštadienį.

„Esu be galo laiminga. Ištarti „aš tave myliu” tikrai buvo sunku, o atsakymas tiesiog pribloškė”, – konkurentėms pasakojo mergina.

Išgirdusi turbūt gražiausius pasaulyje žodžius viena panelė apsidžiaugė. Užtat kitos nuliūdo. Itin pasipiktinusi pasirodė Radži favorite vadinama šilališkė Daiva.

„Negali taip būti. Juk mes drauge vaikštinėjome Paryžiuje. Ten jis su manimi kaip su dama elgėsi, o dabar kitai meilėje prisipažįsta. Nepatikėsiu tol, kol Radži neateis ir visoms girdint to nepasakys”, – svarstė neseniai iš romantiškos kelionės grįžusi Daiva.


Šiame straipsnyje: RadžiRadži ieško žmonos

NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
negi prisipažino Raisai ?

kostas

kostas portretas
Turbut atjos su zirgu nes koks cigonas be arklio ,viena televizija radzio kita valinsku prikimsta

Rado apie ką rašyti

Rado apie ką rašyti portretas
Kada jį patrauks atsakomybėn už garsaus pasaulinio hito pavogimą ir moterų diskriminaciją Lietuvoje?Renkasi kaip kokias telyčias ir dar rodo per TV.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių