Radži nuotakos bijo savo svajonių jaunikiui pasirodyti be makiažo

Situacija, kai žmona miega su makiažu, kad iš ryto vyrui atrodytų graži, neretai pasakojama kaip anekdotas. Taujėnų dvare, kur merginos kovoja dėl Radži meilės, miegas su makiažu – nebe anekdotas, o kasdienybė.

Merginos žino: iššūkiai jų tyko bet kuriuo paros metu. Vos tik saldžiai užmigusios, jos gali būti pažadintos ir vertinamos. Nė viena nenori, kad Radži jas pamatytų negražias. Taigi panelės imasi visų priemonių, kad taip neatsitiktų.

„Visos einame miegoti su vakariniais makiažais, pabundame iš ryto, nusivalome dažus ir pasidažome iš naujo. Galbūt tai ir kenkia odai, bet jau ne kartą pasimokėme: kai tave pakelia septintą ryto ir atrodai klaikiai, kad tai pasikartotų tikrai nebesinori”, – nuotakų grožio paslaptis išdavė Elena.

Dėl Radži panelės pasiryžusios ne tik tam. Pavyzdžiui, jau iškritusi realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvė Alma miegodavo su prašmatnia suknele. Ir kitos merginos sau jokiu būdu nemiega su meškučiais papuoštomis pižamomis.

Seksualūs chalatukai, spalvoti apatiniai, šilkiniai naktinukai… Štai tokios Radži nuotakų naktinių madų tendencijos. Jų nepaisyti sau leidžia tik projekto pankė Elena. „Miegu su makiažu, bet jau šilkinių naktinių tai tikrai nesirengsiu. Guluosi su pižama, kaip normalus žmogus”, – sako mergina.

Šeštadienį pamatysite, kaip išverstos iš lovos panelės demonstruos aktorinius savo sugebėjimus. Atkreipkite dėmesį: visos jos pabudo jau pasidažiusios. Ši detalė tik patvirtina, jog Taujėnų dvare gyvenama kaip meksikietiškoje muilo operoje.


Šiame straipsnyje: RadžiRadži ieško žmonos

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip siaubo filme

kaip siaubo filme portretas
baisu ziureti kaip jos miega prisidaziusios, suveltom sukuosenom ir su rubais..

nu nu

nu nu portretas
bandziau sestadieni ziureti, ka cia galima pasakyti - turgaus bobu lygis!

Vasia

Vasia portretas
Aisku, kurgi be spakliaus tokiom pabaisom i telika listi.... Ten joms po siupeli betono reikia ant marmuzes sutept, nes kitaip net i zoosoda tokiu dirbt nepriimtu, gali krokodilai su meskom persigande issilaxtit.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių