Radži globėja Vida išsirinko sau marčią

LNK realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvės kasdien mėgina susidoroti su vis sunkesniais iššūkiais. Tačiau tokio išbandymo, kokį patyrė pastarąją savaitę, dar nėra buvę. Baimės kupinomis akimis merginos ėjo susitikti su jų svajonių jaunikį užauginusia globėja Vida.

Vos išvydusi visas dėl Radži meilės kovojančias paneles, Vida it kirviu nukirto: „Oi, tikrai ne visos jų gali tapti Radži žmonomis. Kai kurios iš viso nesuprantu, ko čia atėjo”, – ramiu, tačiau griežtu balsu savo kritiką išsakė moteris.

Pirmiausiai Vidą pribloškė projekto išsišokėlė Elena Jurgaitytė. Pas globėją mergina atėjo elegantiškai pasipuošusi ir paruošusi specialią kalbą. Deja, iš jaudulio visi žodžiai iš galvos išgaravo. Elena pradėjo garsiai juoktis ir muistytis kėdėje. Globėjai toks panelės elgesys nepatiko. Elena buvo išvadinta išsiblaškiusia ir neatsakinga mergina. Toji diena jauniausiai projekto dalyvei baigėsi liūdnai. Kodėl taip atsitiko – sužinosite jau šį šeštadienį.

Susitikimui su Vida merginos ruošėsi pusę nakties. Visos pasidabino kukliais drabužiais, išgalando liežuvius ir kalbėjo tik gražiausius žodžius. Tačiau apgauti Radži globėjos nepavyko niekam. Visą realybės šou akylai stebėjusi Vida iškart perkando melages. Pavyzdžiui, itin audringu elgesiu pagarsėjusiai Nijolei moteris aiškiai pasakė: „Tu kasdien esi visiškai kitokia nei dabar kalbi su manimi.”

Globėjos favorite tapo ne meilėje prisipažinusi Daiva, o gražuolė Simona. „Ši mergina – rafinuota, miela, patikima. Norėčiau savo sūnui tokios žmonos”, – simpatijos panelei neslėpė Vida.


Šiame straipsnyje: Radži ieško žmonosRadži

NAUJAUSI KOMENTARAI

hmmm

hmmm portretas
kas tas radzis?

mergos nesveikos

mergos nesveikos portretas
eina i tv del demesio stokos,,kuri normali panele klykaus ekrane jog nori,myli Radzi,nu sakes ir tunot tam dvare del nieko,pletkai visokie ir t.t kvailos mergos kazin ar pacios jos isivaizduoja Radzi savo vyru,kvailas zaidimas su kvailom nesubrendusiom panom ir tiek...

VVV

VVV portretas
Tai toji Vida užuot pramokiusi savo Radži muzikos abėcėlės bevelyja dalyvauti turgaus balagane.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių