Radijuje – paskutinis V.Tarasovienės bilietas į „Lietuvos balsą“

Praėjusį sekmadienį LNK eteryje prasidėjęs grandiozinis muzikinis šou „Lietuvos balsas“ šią savaitę trumpam persikėlė į radijo stoties M-1 studiją.

Čia ketvirtadienio vakarą paaiškės, kas laimėjo paskutinės minutės bilietą į pasaulinio lygio projektą.

Organizuoti unikalias radijo perklausas norintiems patekti į „Lietuvos balsą“ prireikė tada, kai sausio pradžioje filmuoto pirmojo šou etapo – „Aklųjų perklausų“ – metu projekto Mokytoja Violeta Tarasovienė į savo komandą nesurinko reikiamo skaičiaus dainininkų. Kiekvienas šou Mokytas privalo turėti 14 atlikėjų, tačiau Violeta buvo tokia reikli, kad bendradarbiauti pasikvietė tik 13.

Pagal laidos formatą rengėjai suorganizavo radijo perklausas M-1 studijoje. Joje buvo išklausyta 12 dainininkų. Jie su gyva „Lietuvos balso“ grupe atliko pasirinktą kūrinį. Įdomi detalė: niekas nematė atlikėjų veidų – tokia pagrindinė šių perklausų taisyklė.

Galiausiai į finalinį radijo perklausų etapą pateko 6 atlikėjai, kurie ketvirtadienį, vasario 2 dieną, nuo 18 valandos tiesioginiame M-1 eteryje kovos dėl vietos „Lietuvos balso“ V. Tarasovienės komandoje. Į šią perklausą specialiai iš Klaipėdos, kur gyvena, atvyksta ir pati scenos profesionalė. Ji ir tars lemiamą žodį.

Ką išsirinks Violeta, paaiškės jau ketvirtadienį. O sekmadienį LNK eteryje, 19:30 toliau stebėkite „Akląsias perklausas“, kuriose šį kartą dėl bilieto į kitą etapą varžysis garsūs Lietuvos atlikėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AHA

AHA portretas
SLYKSCIAUSIA AROGANTISKIAUSIA LIETUVOS ZIEZULA TA TARASOVIENE TEGUL LENDA PO PERNYKSCIU LAPU KRUVA.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių