Radcliffe'as prisipažino Harį Poterį vaidinęs būdamas girtas

Didžiosios Britanijos kino aktorius Danielis Radcliffe'as (Danielis Radklifas) atskleidė, kad vaidindamas kino sagoje „Haris Poteris“ (Harry Potter), kai kuriose svarbiausiose scenose filmavosi būdamas apsvaigęs nuo alkoholio.

Dabar tapęs blaivininku, jaunasis aktorius yra pripažinęs, jog paauglystėje kovojo su priklausomybe nuo alkoholio, o dabar atskleidė, kad jis ir vaidindavo būdamas girtas.

D.Radkliffe'as pasakojo Britanijoje leidžiamam žurnalui „Heat“: "Man labai greitai išsivysto priklausomybė. Tai buvo problema. Žmonės, turintys problemų, panašių į maniškes, labai gabūs jas slėpti. Buvo blogai. Nenoriu leisti į detales, tačiau gerdavau daug ir kasdien - tai yra, kiekvieną vakarą.

„Galiu sąžiningai pasakyti, kad niekada negerdavau darbe, kai (kūrėme) “Harį Poterį„, (tačiau) į darbą eidavau tebebūdamas girtas...  Galiu nurodyti daugelį scenų, kuriose buvau tiesiog atsijungęs. Visai kaip negyvas.“


Šiame straipsnyje: RadcliffeasHaris Poteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
sedi burelis burtininku ratu. vienas is ju: sveiki. as haris poteris. ir as alkoholikas. visi aplinkui: laaabas, hari...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių