R. Williamsas skuba palikti pėdsaką popmuzikos istorijoje?

Britų dainininkas Robbie Williamsas skuba palikti savo pėdsaką popmuzikos istorijoje ir už naują energijos antplūdį yra dėkingas savo pirmagimiui.

Kitą vasarą dainos „The Angels“ atlikėjas planuoja surengti koncertinį turą po Europą. Tai bus pirmas solinis jo turas po septynerių metų pertraukos.

Prieš dvejus metus į popmuzikos grupę „Take That“ sugrįžęs atlikėjas išleido ir solinį savo albumą „Take The Crown“. R.Williamsas taip pat prisipažįsta, kad tėvystė jam suteikė naują motyvą kurti.

„Man beveik 40. Artėja toks amžius, kai turėsiu nuleisti garą. Dabar yra laikas galvoti apie palikimą. Albumas vadinasi “Take The Crown„ ir aš noriu užsitikrinti sau vietą popmuzikos istorijoje ir surengti didžiulį galingą turą, kol dar galiu“, - R.Williamsas.

„Esu labai sujaudintas. Pastaruosius du albumus išleidau būdamas gana apatiškas, nors neatrodė, kad man buvo neįdomu. Neįdomu man atrodo dabar. Yra daug priežasčių, dėl kurių aš sugrįžau, vėl esu ambicingas ir energingas. Viena jų yra “Take That„, o mano kūdikis - kita“.

R.Williamso albumas „Take The Crown“ yra dešimtas atlikėjo albumas, kuris vos pasirodęs praėjusį mėnesį atsidūrė populiariausių Didžiosios Britanijos albumų sąraše.


Šiame straipsnyje: Robbie Williamsasmuzikakarjera

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių