R. Šarkienė tapo asmenine „Sare roma“ lyderio Ištvano dietologe

Nors dabar populiariojo  čigonų ansamblio „Sare roma“ lyderis  Ištvanas Kvik yra vadinamas tikra jo gerbėjų svajone, nedaug kas žino, kad dar visai neseniai jo išvaizda buvo visiškai kita! Pasirodo Ištvanas, dar nesulaukęs  nė trisdešimties, turėjo didžiulį antsvorį, o priekiniai jo dantys buvo... auksiniai. Tada, kai „Sare roma“ į sceną žengė pirmuosius žingsnius, sena Ištvano šeimos draugė,  Raisa Šarkienė, iškart  pareiškė: tau metas susitvarkyti dantis!

Jie privalo būti balti! Ištvanas paklausė. Tačiau prieš keletą mėnesių jam teko dar didesnis iššūkis. Pasirodo 33-ejų metų vyras turėjo didžiulį antsvorį, tačiau niekaip negalėjo atsikratyti kilogramų.

Susitvarkyti su šia problema Ištvanui vėl padėjo Raisa. Visų pirma moteris jam nuolat kartojo: pažiūrėk, kaip atrodai! Užteks ėsti! Žiūrėk, ką dedi į burną! Tiesūs R.Šarkienės žodžiai galų gale pasiekė Ištvano ausis ir jis taip susigriebė, kad per keletą mėnesių numetė beveik 30 kilogramų!



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
nu ir kvailos pačkės

BAJORIENE

BAJORIENE portretas
Du pridurkai,daugiau apie juos ner ka ir pasakyti.O ta sarkiene ,tai ir pavarde jai tinka ,kaip inai rengesi tai vemti norisi ,klysa baisi ,ai vienu zodziuuuuuu.........

as

as portretas
savo kelis vyrus nunuodijo,tai ir sito tas pats laukia :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių