R. Cicinas pirmą kartą įsileido žurnalistus į namus (foto)

Lietuvos estrados princu tituluojamas Rytis Cicinas itin saugo savo privatumą. Jis nedalyvauja pokalbių laidose, vengia temų susijusių su asmeniniu gyvenimu. O kur yra ir kaip atrodo R. Cicino namai, iki šiol neužfiksavo nė viena televizijos kamera. Tačiau pirmadienio vakarą „Žvaigždučių" žiūrovams scenos grandas padarys ypatingą išimtį.

Keturiasdešimtąjį jubiliejų ką tik atšventęs dainininkas BTV gerbėjams pirmą kartą istorijoje sutinka atverti Kaune esančių namų duris ir papasakoti ne tik apie įspūdingą gimtadienio fiestą, nugriaudėjusią Amsterdame, bet ir apie kur kas asmeniškesnius dalykus.

„Toks yra mano gyvenimo būdas. Aš esu muzikantas, atlikėjas ir einu tik į tas laidas, kur reikia dainuoti ar pasirodyti su šokėjomis. O į pokalbių laidas aš vengiu eiti, nes toks mano nusistatymas", - prisipažino R. Cicinas.

Estrados princo R. Cicino namai – iš išorės nieko neišsiskiriantis daugiabutis Kaune. Tačiau dainininkas tikina, jog čia gyventi jam labai patinka. Vienas svarbiausių argumentų – ypatingai tvarkingi, ramūs ir draugiški kaimynai.

„Kaimynai labai kultūringi. Jaunimas visada pasisveikina. O jei grįžti su pirkiniais, visuomet palaiko duris. Kaimynai labai gerbia mano privatumą, o aš jų", - džiaugėsi R. Cicinas.

Įžengus į dainininko butą tampa aišku – šiuose namuose gyvena neeilinė, prabangą itin mėgstanti asmenybė. Dainininkas patvirtina: jis itin vertina antikvarinius baldus bei išskirtines interjero dekoracijas.

„Tokį skonį tikriausiai paveldėjau iš mamos, nes augau panašaus stiliaus namuose", – sako Rytis, neslepiantis jos kiekvieną daiktą renkasi itin kruopščiai.




NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
o kur ta jo "Neringa su vaiku?

kauniete

kauniete portretas
labai fainas stilius.

df

df portretas
Kaip sendaikčių turguje.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių