R. Cicinas mamai moters dienos proga padovanojo prabangią kelionę

Nors pastaruoju metu Rytį Ciciną viešumoje matome itin retai, jis gyvena tiesiog puikiai. Prieš keletą dienų Lietuvos estrados princas su mama pastebėtas Vilniaus oro uoste. Paaiškėjo, jog  populiarusis dainininkas nutarė ją pradžiuginti ir, kovo 8 – tosios proga, jai padovanojo įspūdingą kelionę – kruizą po Viduržemio jūrą.

Ryčio Cicino mama, ponia Rasa, BTV laidai „Žvaigždutės„ pripažino, kad ši staigmena – toli gražu ne pirmoji sūnaus jai dovanota kelionė. Kartu jiedu jau ištyrinėjo ne vieną egzotišką kraštą. „Kiekviena išvyka su Ryčiu   man yra didžiulė šventė“, – sako ponia Rasa.

Moteris prisipažino, kad prieš pat skrydį sūnus ją palepino dovanodamas procedūras grožio salone - ten Ryčio mamai buvo padaryta šukuosena.

Tačiau kodėl Lietuvos estrados princas į kelionę vyksta tik su mama? Kodėl kartu nekeliauja Cicino mylimoji ir sūnelio Ado mama Neringa Kavaliauskaitė?


Šiame straipsnyje: Rytis CicinasmamaMoters diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

prabanga

prabanga portretas
pastebejau kad pas cickina viskas labai prabangu.kostiumai is tailando uz kelis litus prabangus.keliones laivu prabangios.net kai traukiniu jis vaziuoja,tuo momentu traukinys buna turbut prabangus.vienu zodziu truksta jam sulo vieno smegenyse

Max

Max portretas
cia tai naujiena...

pagarba

pagarba portretas
saunuolis Rytis
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių