Psy naujoje dainoje persikūnys į džentelmeną

Pietų Korėjos reperis Psy planuoja po „YouTube“ megahito „Gangnam Style“ balandžio 12 dieną išleisti singlą „Gentleman“ ir pristatyti naują šokį, bet visas kitas detales kol kas slepia.

Balandžio 12-ąją daina bus prieinama gerbėjams Pietų Korėjoje, bet balandžio 13 dieną Psy ją atliks viešai, per koncertą.

„Naujoji daina labai linksma ir, ... ką galiu pasakyti, dainos pavadinimas yra “Gentleman", - pirmadienį vakare šalies televizijai sakė Psy.

„Apie šokį negaliu pasakoti, bet šį šokį žino visi korėjiečiai, nors kitose šalyse (žmonės) jo nematė“, - pridūrė reperis, užsimindamas, kad tai gali būti koks nors tradicinio šokio pamėgdžiojimas.

„Gangnam Style“ filmukas, kuriame putlusis Psy šoka jo skiriamuoju ženklu tapusį „nematomo arklio“ šokį, dabar yra labiausiai žiūrimas „YouTube“ klipas. Jis pavertė 35 dainininką pasauline įžymybe.

Ir dainininkas, ir jo vadybininkas sako, kad planai dar gali keistis.

„Iki to koncerto dar daugiau nei savaitė, tad negalime pasakyti, kad (pavadinimas) nesikeis“, - sakė vadybininkas.

Psy paragino gerbėjus į būsimą koncertą ateiti apsirengus baltai ir pats pademonstravo virtinę baltų apdarų, tarp jų - astronauto skafandrą ir nuotakos suknią.

Tačiau reperis taip pat sakė, kad šlovė turi savo kainą. Kovo pabaigoje jis „Twitter“ paskelbė nuotrauką, kurioje yra įamžintas įrašų studijoje, užsidengęs veidą. Tai jis pavadino „kūrybos kančiomis“.


Šiame straipsnyje: Psyatlikėjasdžentelmenas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių