Psy klipas „Gentleman“ pasiekė „YouTube“ rekordą

„Gangnam Style“ žvaigždės Psy naujas muzikinis klipas iki pirmadienio „YouTube“ buvo pažiūrėtas daugiau kaip 50 mln. kartų - tai naujas šios svetainės įrašų vienos dienos žiūrimumo rekordas.Šokių singlo „Gentleman“ klipas - seniai lauktas Pietų Korėjos dainininko hito „Gangnam Style“ tęsinys - „YouTube“ buvo paskelbtas šeštadienį 21 val. (15 val. Lietuvos laiku).

Per pirmąsias 24 valandas jis buvo pažiūrėtas maždaug 20 mln. kartų ir lengvai nubraukė ankstesnį 8 mln. peržiūrėjimų per vieną dieną rekordą, kurį 2012 metų gegužę pasiekė kanadiečio Justino Bieberio „Boyfriend“.

Psy rekordas, regis, tęsiamas - per 40 valandų nuo paskelbimo „Gentleman“ klipas buvo pažiūrėtas 51 mln. kartų.

„51 mln. pažiūrėjimų per 40 valandų!! Mano Dieve~!!!“ - „Twitter“ parašė 35 metų atlikėjas.

Klipe Psy su akiniais nuo saulės - savo neatskiriama įvaizdžio dalimi - šoka įvairiose vietose Seule ir aplink jį, tarp jų - prabangioje drabužių parduotuvėje, restorane, plaukimo baseine ir bibliotekoje.

Klipo herojus erzina moteris ir krečia joms bjaurius pokštus, pavyzdžiui, joms sėdantis prie stalo patraukia kėdę ar prie baseino atsega bikinio liemenėlę, bet galiausiai sutinka savęs vertą merginą.

Pasaulinės šlovės reperis pernai sulaukė su „Gangnam Style“ klipu ir, ypač, „jojimo“ šokiu. Tas „YouTube“ paskelbtas klipas - satyra apie prabangų gyvenimą Seulo Gangnamo rajone - tapo labiausiai žiūrimu visų laikų „YouTube“ klipu: nuo debiuto praėjusių metų liepą jis buvo pažiūrėtas daugiau kaip 1,5 mlrd. kartų.

„Gentleman“ pirmadienį parduotuvėse „iTunes“ įvairiose šalyse, tarp jų - Prancūzijoje, Kanadoje, Naujojoje Zelandijoje, Danijoje ir Švedijoje, atsidūrė populiariausių dainų dešimtuke. Ji taip pat atsidūrė populiariausiųjų sąrašo viršūnėje Suomijoje.

Kritikų vertinimai dėl dainos buvo prieštaringi, bet klipas, kuriame buvo pademonstruotas autoironiškas dainininko humoras ir naujas šokis siūbuojant klubais, daugeliui gerbėjų patiko.

„Daina nėra ypatingai puiki, bet pripažinkime. Klipas, tiesą sakant, labai linksmas“, - rašė vienas „Youtube“ komentatorius.

„Man tiesiog labai patinka faktas, kad nei jis, nei šokėjai nevertina savęs pernelyg rimtai, tačiau ... pakankamai rimtai, tobulai sinchroniškai siūbuoja klubais“, - rašė kitas.


Šiame straipsnyje: Psyatlikėjasdžentelmenas

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Visos perziuros tik del gagnam style. o del pacios sitos dainos.

romas

romas portretas
Bet daina ir klipas tikrai visai nieko. Maladec tas PSY

4126125

4126125 portretas
hmcdedc
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių