Prodiuseris džiaugiasi J.Jurkutės baigtomis aktorystės studijomis

Aktorystės studijos praverčia laidų vedėjai Jurgitai Jurkutei - ji intensyviai filmuojasi ne tik kine, bet ir specialiuose klipuose. Paskutinis jos darbas - klipai, skirti TV3 televizijos sezono atidarymo šventės ceremonijai. Klipe Jurgita įkūnys legendinės pasakos ir kino šedevro „Alisa Stebuklų šalyje“ pagrindinę heroję.

Kaip tik dėl to jaunai moteriai teko miško glūdumoje pabuvoti ne tik milžinišką duobę primenančiame šulinyje, bet ir tunelyje, jau rugsėjo 2-ąją žiūrovus nuvesiančiame per visą dvidešimties TV3 televizijos metų istoriją, kurioje gilius įspaudus paliko tokie žiūrovų mylimi projektai kaip „Tangomanija“, „Langas į gamtą“, „TV pagalba“ ir daugybė kitų.

„Jos vaidybos paskaitos tikrai nenuėjo veltui. Į bet kokį vaidmenį Jurgita įsijaučia greitai ir lengvai. Dirbti su tokiu žmogumi – malonu ir paprasta“, – komentuoja renginio prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Specialiai sezono atidarymo ceremonijai J. Jurkutei jau pasiūta įspūdinga suknelė, kuria pasipuošusi laidų vedėja Katedros aikštėje prisijungs prie gausaus būrio TV3 žvaigždžių, tapusių žinomiausių animacinių ir visų laikų geriausių kino juostų personažais.

Čia pat su savo partneriu – populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ vedėju Vytautu Šapranausku – milžiniškoje scenoje ji uždainuos duetu, primindama apie šiemet vyksiančią jubiliejinę „Išsipildymo akciją“. Galiausiai scenoje duetas netikėtai išvys savo antrininkus.


Šiame straipsnyje: Jurgita JurkutėTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių