Problemų persekiojamas JAV komikas Ch.Sheenas skiriasi su žmona

Problemų persekiojamas Holivudo aktorius Charlie Sheenas pirmadienį pateikė prašymą dėl skyrybų su žmona Brooke Mueller, su kuria santuokoje išgyveno dvejus metus.

Tai įvyko praėjus maždaug savaitei po incidento Niujorke, kai jis dėl numanomo apsinuodijimo alkoholiu buvo nugabentas į ligoninę.

Televizijos serialų "Du su puse žmogaus" ir "Spin City" žvaigždė Los Andželo aukštesniajam teismui pateikė dokumentus dėl skyrybų du B.Mueller, su kuria susituokė 2008 metų gegužę.

Pora gyveno atskirai nuo praėjusių metų Kalėdų, kai aktorius buvo areštuotas dėl tariamo žmonos užpuolimo.

45 metų Ch.Sheenas ir 33 metų B.Mueller augina dvynius Bobą ir Maxą, kurie gimė 2009-ųjų kovą. Remiantis teismui pateiktais dokumentais, pora yra sudariusi vedybų sutartį.

Televizija "Extra TV" pranešė, kad gegužę pasirašytame susitarime numatyta, jog B.Mueller gaus 750 tūkst. JAV dolerių vienkartinę išmoką ir 55 tūkst. dolerių kas mėnesį vaikams išlaikyti.

Remiantis šiais pranešimais, vaikų globa atiteks motinai, o Ch.Sheenas turės teisę juos lankyti.

Praėjusią savaitę aktorius iš viešbučio Manhatane buvo nugabentas į ligoninę. Jo atstovas vėliau nurodė, kad Ch.Sheenas į gydymo įstaigą buvo nugabentas dėl "alerginės reakcijos". Tačiau vietos žiniasklaida pranešė, kad aktorius buvo visiškai girtas ir praradęs orientaciją.

Žurnalas "People" ir kiti apie pramogų pasaulį rašantys leidiniai informavo, kad Ch.Sheenas, kuris yra vienas daugiausiai uždirbančių televizijos aktorių, buvo nuvežtas į ligoninę, kai smarkiai nuniokojo savo viešbučio kambarį.

Atvykusi policija komiką kambaryje aptiko girtą ir nuogą kažkokios moters draugijoje.

B.Mueller interviu televizijai "Extra TV" sakė: "Jis tam tikra prasme laisvas ir gali daryti viską, ką nori".

"Charlie ir aš nebegyvename kartu. Jis manęs neapgaudinėja. Mes išsiskyrę", - pridūrė moteris.

Ch.Sheenas rugpjūtį padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl kaltinimo žmonos užpuolimu, kuris jam buvo pateiktas po audringo poros kivirčo per praėjusias Kalėdas, kai šeima atostogavo Kolorado valstijos Aspeno mieste.

Tačiau pagal susitarimą su prokurorais aktoriui pavyko išvengti kalėjimo. Jam buvo paskirtas 30 dienų gydymas alkoholikų ir narkomanų reabilitacijos klinikoje, taip pat trijų mėnesių bandomasis laikotarpis.

Aktorius, kurį išgarsino vaidmenys juostose "Būrys" ir "Volstritas", jau anksčiau ne kartą turėjo teisinių problemų dėl smurtavimo ir narkotikų vartojimo.

1997 metais Ch.Sheenas buvo teisiamas dėl tuometinės savo merginos sumušimo, o 2006-aisiais jam buvo pareikšti kaltinimai dėl smurto prieš antrąją žmoną aktorę Denise Richards.


Šiame straipsnyje: Charlie Sheenas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių