Pristatomas pirmasis filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ videoklipas

Jeigu kas neįsivaizdavo Manto Jankavičiaus vaidinančio Svieto lygintoją, dabar viską gali pamatyti savo akimis - nuotykinės juostos “Tadas Blinda. Pradžia“ kūrėjai pristato pirmąjį filmo videoklipą.

Minutės trukmės klipe žiūrovai pirmą kartą galės išvysti ne tik M.Jankavičiaus, bet ir populiarių aktorių A.Šurnos, , D. Banionio, D.Kazlausko, V.Petkevičiaus, J.Bareikio, T.Liutajevos ir A.Ditkovskytės sukurtus herojus. Šį klipą taip pat jau galima pamatyti  ir didžiajame kino ekrane – kino versija sukasi prie visų skaitmeninių trimatės erdvės (3D) filmų, Forum Cinemas kino teatruose.

„Skubėjome žiūrovams padovanoti galimybę bent akies krašteliu žvilgtelėti į atgimstančią Tado Blindos legendą“, - sakė filmo prodiuseris Žilvinas Naujokas. „Norime parodyti, kad tai nėra senojo filmo kopija, o naujas intriguojantis pasakojimas, turintis itin daug sąsajų su šiandienos aktualijomis“.

Paskelbusi pirmą trumpą videoklipą, kūrybinė komanda jau pluša prie pagrindinio filmo treilerio, kuris kino teatrų ekranuose ir internete turėtų pasirodyti jau lapkričio viduryje.

„Treileryje planuojame daugiau veiksmo, daugiau intrigos, ketiname supažindinti žiūrovus su pagrindinėmis siužetinėmis linijomis“, - kūrybiniais planais dalinosi filmo režisierius Donatas Ulvydas.

„Tadas Blinda. Pradžia“ žiūrovams papasakos istoriją apie paprastą kaimo vaikį Tadą, kurio nerūpestingą gyvenimą aukštyn kojom apverčia dvaro apylinkes sukrėtusios politinės intrigos ir jų sukelti neramumai. Pilnametystės vos sulaukusiam Tadui tenka atsisveikinti su vaikystės svajonėmis ir prisiimti atsakomybę ne tik už savo veiksmus, bet ir už mylimų žmonių gyvybes. Mėgindamas suvokti savo vietą žiaurioje tikrovėje, Tadas atranda vertybes, dėl kurių verta gyventi ir mirti. Taip gimsta legenda apie svieto lygintoją Tadą Blindą.

Šiuo metu „Tadas Blinda. Pradžia“ skinasi kelią į didžiuosius ekranus - vasarą pabaigus filmavimus, dabar plušama prie montažo, planuojami darbai prie muzikos, vaizdo ir garso efektų. Filmo režisierius – D.Ulvydas, vyriausiasis operatorius – R. Greičius, vyriausioji dailininkė – J.Gerdvilaitė, kostiumų dailininkė – D.Petrulytė, kompozitorius - L.Rimša.

Beveik 2 valandų trukmės nuotykinės juostos premjera planuojama kitų metų pradžioje.


Šiame straipsnyje: Tadas Blinda. Pradžia

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių