Princas Williamas pasipiršo Kenijos laukinės gamtos rezervate

Didžiosios Britanijos princas Williamas pasipiršo savo draugei Kate Middleton praėjusį mėnesį privačiame laukinės gamtos rezervate Kenijoje, trečiadienį patvirtino Levos rezervato vadovas.

 "Vakar nuskambėjęs pranešimas apie princo Williamo ir Kate Middleton sužadėtuves mums Kenijoje ir visame pasaulyje buvo nuostabiausia ir maloniausia naujiena", - sakė Ianas Craigas (Janas Kreigas) pareiškime AFP.

"Levos laukinės gamtos rezervato ir daugelio princo Williamo draugų Kenijoje vardu noriu šia ypatinga proga perduoti jam ir Kate karščiausius sveikinimus", -sakoma pranešime.

" Mes visi laukėme tos dienos, kai jie nuspręs priimti sprendimą likusį savo gyvenimą praleisti kartu. O tai, kad viskas įvyko Afrikoje, tarp Levos dramblių ir raganosių, yra dar svarbiau Kenijai ir jos gyventojams, nes princas Williamas yra tikras jų ambasadorius", - rašo rezervato vadovas.

Klarenso rūmai, oficiali princo Charleso (Čarlzo) bei jų sūnų Williamo ir Harry (Hario) rezidencija, antradienį pranešė, kad princas Williamas pasipiršo K.Middleton prieš tris savaites, poros atostogų Kenijoje metu.

Kaip pranešė šaltinis AFP, Levos parke princas buvo pastebėtas spalio viduryje.

Levos rezervatą 1955 metais įkūrusi Iano ir Jane (Džein) Craigų šeima yra gana artima princui Williamui - baigdamas vidurinę jis su jais yra praleidęs tris mėnesius.

Už 225 km nuo Nairobio esantis laukinės gamtos parkas garsėja savo pastangomis išsaugoti dėl brakonieriavimo nykstančius juoduosius raganosius.

"Linkime jiems sėkmės jų naujajame safaryje. Kenija didžiuojasi, kad yra susijusi su tokiu istoriniu įvykiu Didžiosios Britanijos karališkoje šeimoje", - rašoma pareiškime.

Williamo senelė karalienė Elizabeth II (Elzbieta II) su princu Philipu (Filipu) viešėdama kitame Kenijos laukinės gamtos rezervate 1952 metų vasarį paveldėjo sostą, mirus jos tėvui.


Šiame straipsnyje: princas WilliamasKate Middleton

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių