Princas Williamas ėmėsi teisinių veiksmų dėl jo žmonos nuotraukų

Didžiosios Britanijos princas Williamas (Viljamas) pateikė ieškinį prieš vieną Prancūzijos žurnalą, išspausdinusį nuotraukas, kuriose jo žmona Kembridžo kunigaikštienė Catherine (Ketrin) matoma besideginanti be liemenėlės.

Penktadienį žurnalo „Closer“ redaktoriai išspausdino 14 nuotraukų, kuriose Britanijos karališkosios šeimos pora matoma besiilsinti privačios vilos terasoje per trumpas atostogas Provanso regione praėjusiuą savaitę.

Keliose nuotraukose kunigaikštienė matoma nusiėmus savo bikinio liemenėlę, besideginanti ant gulto, besišnekučiuojanti su princu ir tepanti jo nugarą kremu nuo saulės.

Šv.Jokūbo rūmų padėjėjai paskelbė pranešimą, kuriame smerkiamas šių nuotraukų paviešinimas, o sutuoktiniai, pasitarę su teisininkais, imasi teisinių veiksmų dėl jų privatumo pažeidimo.

Pranešime sakoma: „Šv.Jokūbo rūmai patvirtina, kad Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė šiandien pradėjo teisinius veiksmus Prancūzijoje dėl jų privatumo pažeidimo prieš žurnalo “Closer„ redaktorių ir leidėjus.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

ruta

ruta portretas
Taip aplinka kalta , kad princese kaip prascioke deginasi sauleje ...

rj

rj  portretas
o gal tu .jos vietoj noretum buti????????.tai bent reklama tau butu ,.ziurek princai prie taves tuntais liptu

Ne tragedija

Ne tragedija portretas
Siaip tai teisines priemones nieko perdaug jau nepakeis kazko , pamatem mes jos papukus, ar jai nuo to kas blogo nutiko ? Kam iki siol nudistu plezai vis dar yra tam kad zmogus galetu pasipuikuot savo kunu pries kitus, tikrai ne tam kad tolygiai idegt. Tai koks cia deginimasis rudeni gali but ? Nori nuoga idegt graziai eik i soliariuma.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių