Princas Philipas pirmą kartą praleido karališkosios šeimos Kalėdas

Jungtinės Karalystės karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) vyras princas Philipas (Filipas) šiemet pirmą kartą praleido karališkosios šeimos Kalėdų šventę, nes guli ligoninėje po širdies operacijos.

Tūkstančiai žmonių sekmadienį susirinko prie karalienės Sandringamo dvaro Rytų Anglijoje, kur karališkoji šeima dalyvavo tradicinėse pamaldose ir kur debiutavo princo Williamo (Viljamo) žmona Catherine (Ketrin).

Po pamaldų Šv.Marijos Magdalietės bažnyčioje, esančioje didelėse dvaro valdose, Williamas kreipėsi į susirinkusią minią ir pasakė, kad jo 90 metų senelis laikosi, „ačiū, labai gerai“ ir „jaučiasi daug geriau“.

Princas Charlesas (Čarlzas), Williamo tėvas ir britų sosto įpėdinis, taip pat sakė, kad princas Philipas laikosi „labai gerai“.

Bakingamo rūmai pranešė, kad princo Philipo nuotaika po antros nakties Papvorto ligoninėje netoli Kembridžo „tebėra gera“ ir kad šeimos nariai po pietų ketina jį aplankyti.

Televizijos pranešė, kad jį aplankys jo vaikaičiai, tarp jų - princas Williamas ir jo jaunesnysis brolis princas Harry (Haris). Dieną prieš tai princą Philipą aplankė karalienė ir keturi poros vaikai.

Tiesmukumu garsėjantis princas Philipas, kuris yra ilgiausiai „tarnaujantis“ karališkasis sutuoktinis per visą Didžiosios Britanijos istoriją, penktadienį dėl skausmų krūtinės srityje iš Sandringamo buvo nuskraidintas į ligoninę.


Šiame straipsnyje: Princas Filipas

NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
Nejaugi ''k.d'' lopai neskiria tevo nuo sunaus , kad idejo Charleso nuotrauka ?

arturas

arturas portretas
Nesuprantu iš kur tas tinginys ir britų veltėdis gavo perpylimui mėlynojo kraujo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių