Priešpaskutinėje „Šok su manimi“ laidoje - nuo baleto iki modernaus šokio

Populiariausią šalies projektą „Šok su manimi“ paliko dar viena šokėjų pora. Mažiausiai žiūrovų balsų šeštadienį surinko ir komisijos lentelėje tik priešpaskutinę vietą užėmė Inga Valinskienė ir Andrius Butkus.

„Labai gaila, tačiau dabar kiekvienas atsisveikinimas tampa vis skaudesnis. Liko patys stipriausi - komisijos ir TV3 žiūrovų mėgstamiausi šokėjai. Inga ir Andrius buvo visų dalyvių mėgstama pora, tačiau žiūrovai ją vertindavo itin prieštaringai. Vienoje laidoje jiems skirdavo pirmą vietą, kitoje - palikdavo paskutinius. Vis dėlto ši pora labai papuošė mūsų projektą. Net jei ir neprofesionalūs buvo šokio žingsneliai, idėjos ir artistiškumas žiūrovus pavergė“, - sako grandiozinio šeštadienio šou „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Susumavus TV3 laidos žiūrovų skambučius ir komisijos balus, pirmoji vieta šį šeštadienį atiteko Gyčiui Ivanauskui ir Justinai Žemaitytei. Antrieji liko Liudas Mikalauskas ir Gintarė Slausgalvienė. Trečią vietą bendroje lentelėje užėmė Šorena ir Deividas Meškauskas, o ketvirtieji liko Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė, Vytauto Šapranausko praminta Starleckaite.

Likusios keturios „Šok su manimi“ poros skuba ruoštis priešpaskutinei laidai. Užduotis šį kartą jiems pateikta ne pati lengviausia - sušokti šokius ne iš sportinių šokių programos.

„Kadangi projektas jau eina į pabaigą, ne už kalnų ir pats finalas, mums parūpo sužinoti ar poros yra pasiruošusios tapti tikrais įvairiapusiais šokio nugalėtojais. Šį kartą žiūrovai su dideliu susidomėjimu stebės jų pasirodymus nuo baleto iki modernaus šokio. Šeštadieniniams pasirodymams jie gali kviestis ir pagalbą - įvairias šokėjų grupes, kurios paįvairintų ir papildytų jų šokį“, - sako Neringa.

 

 

Kokiais šokiais šį šeštadienį nustebins likusios keturios „Šok su manimi“ poros ir su kuria iš jų atsisveikins žiūrovai, sužinosite jau šį savaitgalį, gruodžio 19 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių