Prieš pat tiesiogines transliacijas – į ligoninę su greitąja pagalba

Įtemptas darbas, kasdienės repeticijos ir milžiniškas jaudulys – tik tuo gyvena išrinktasis „X Faktoriaus“ dvyliktukas. Jau šį sekmadienį populiariausias muzikinis projektas Lietuvoje projektas ištikimiausius TV3 žiūrovus pakvies į tiesioginę projekto transliaciją.

Projekto dalyvių kaimeliu tapusiame Vilniaus priemiestyje Tarandėje sekmadienį pasirodys geriausieji, ugdomi „X Faktoriaus“ teisėjų – Rūtos Ščiogolevaitės, Sauliaus Prūsačio, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo ir Vytauto Šapranausko.

„Kai stengiesi padaryti kuo daugiau ir kuo geriau – būtinai kas nors pakiša koją. Šįkart tai padarė mano sveikata. Pavojingai pakilus temperatūrai ir smarkiai sunegalavus – teko kviesti greitąją“, – pasakoja gatvės muzikantė, o dabar jau teisėjo S. Urbonavičiaus-Samo komandos narė Ugnė.

Medikai, patikrinę Ugnės būklę, sunerimo. Diagnozavo plaučių uždegimą ir griežtai prisakė šalia rimto gydymo – ilsėtis. Tačiau lyg vulkanas – geros nuotaikos, pakilaus ūpo bei milžiniško užsidegimo pilna Ugnė net ir savo organizmui šelmiškai „rodo liežuvį“.

„Tiek toli nuėjusi ir stovėdama prie 10 laiptelių iki laimėjimo – aš negaliu sau leisti dėl tokių priežasčių neužlipti ant pirmojo“, – vietoje nenustygstanti Ugnė pažada „trūks plyš“ pasirodyti savo gerbėjams gyvai ir atiduoti visą širdį ją palaikysiantiems tiesioginėse „X Faktoriaus“ transliacijose.

Paskutiniajame etape prieš tiesiogines laidas, pasirodydama teisėjų namuose, Ugnė savo stipriu balsu ir netramdoma energija drebino sienas ir pribloškė ją klausančius Samą ir vokalo mokytoją Steponą Janušką. „Iš kur tokia jėga?“ – neatsistebėjo Ugnės pasirodymu Samas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių