Prieš pat finalą projektą „Šok su manimi“ paliko K. Baranauskas

Šis vakaras penkioms šokių projekte „Šok su manimi" likusioms poroms tapo lemtingu ne tik dėl nenumaldomai artėjančio pusfinalio, bet ir dėl šventinės vakaro temos. Tiesa, projekto vedėją Jurgitą Jurkutę šįkart pakeitė griežtoji atlikėja Rūta Ščiogoliovaitė, o nuolatinių teisėjų komisijos gretas papildė ir stilistas Mantas Petruškevičius bei gera jo bičiulė Asta Valentaitė.

Pirmieji ant parketo pasirodė Jonas Nainys su savo šokių partnere Juste Žemaityte. Pora įsikūnijo į kalėdinį nykštuką ir besmegenę. Komisijos nariai negailėjo jiems simpatijų, tačiau nevengė ir karčios kritikos.

Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė pasirinko baleto parodiją ir, panašu, neapsiriko. Tai itin sužavėjo sarkastiškąjį komisijos pirmininką J.Smoriginą.

Buvęs šios laidos vedėjos R. Ščiogoliovaitės vyras Deividas Meškauskas su partnere savo šokiu nusikėlė į Šv. Valentino dieną. Tačiau nors šokis ir buvo ekspresyvus, o porai gerų žodžių nepagailėjo laidos vedėjai, M. Petruškevičiaus tai nesužavėjo. Anot jo, Mildos Štakėnaitės suknelė atrodė kaip pigūs naktiniai.

Choreografas Kęstutis Baranauskas pasirodė ne su savo šokių partnere Egle Straleckaite, kuri susirgo, su šokių projekto nugalėtoja Sandra Saikauskaite. Šokėjai atliko ilgesingą šokį, kuris komisiją privertė suabejoti  K. Baranausko gebėjimu šokti.

Po pirmųjų šokėjų pasirodymų sekė antrojo šokio testas. Šokėjai turėjo sugrįžti ant parketo ir sušokti antrąjį vakaro šokį.

J.Nainys ir J. Žemaitytė pasirinko energingą ir linksmą šokį su savo mažaisiais antrininkais. Žaismingas pasirodymas sulaukė daug simpatijų.

Nors M.Rainys ir stengėsi šokdamas atsiskleisti kaip charizmatiška ir emocionali asmenybė, tačiau griežtasis Jurijus Smoriginas tarsi į miltus sumalė visas pastangas ir televizijos veidą pavadino nuobodžiu.

Filmo „Kvepalai" scenarijumi pasirėmę Milda Štakėnė ir Deividas Meškauskas sušoko tikrą kriminalinį trilerį. Už šį subtilų šokį ir puikia muziką jie iš komisijos pelnė aukščiausią balą – visi skyrė dešimtukus.

Antrajam savo šokiui K. Baranauskas ir S. Saikauskaitė pasirinko sambą. Nors Jūratę Norvaišienę ir nustebino, jog Kęstutis pagaliau ryžosi parodyti savo galimybes sportiniuose šokiuose, tačiau ilgametė šokėja vis dėlto nusivylė šiuo pasirodymu ir pagailėjo aukštų balų.

Lietuvių liaudies dainų atlikėjas J. Butnorius ir jo šokių partnerė K.Voropaj nusprendė sušokti linksmą lotynų šokių parodiją. Šis šokis nepaliko abejingų ir pralinksmino net patį komisijos pirmininką.

Tačiau ir po antrojo šokio šokėjai neturėjo kada ilsėtis – jų laukė egzaminas. Poros egzaminavo vienos kitas, liepdamos konkurentams sušokti vieną ar kitą šokį.

Susumavus visus žiūrovų ir komisijos balsus, kuriuos šokėjai gavo per dvi paskutiniąsias projekto „Šok su manimi„ laidas, ekrane pasirodė laimingųjų porų, kurios keliaus tiesiai į projekto „Šok su manimi" finalą, vardai.

Tačiau žiūrovai ir komisija nusprendė, jog iš projekto laikas pasitraukti šokių mokytojui K. Baranauskui ir laikinai jo šokių partnerę pavadavusiai S. Saikauskaitei.

Projekte „Šok su manimi" liko šios poros:

Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė;

Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė;

Milda Štakėnė ir Deividas Meškauskas;

Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiprojektasŠokiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių