Prieš „Lietuvos balso“ superfinalą dingo Julijos Jegorovos balsas

Baisiausia nelaimė dainininkui nutinka tuomet, kai prieš svarbiausią gyvenime pasirodymą dingsta balsas. Taip prieš „Lietuvos balso“ superfinalą atsitiko daugelio favorite laikomai kaunietei Julijai Jegorovai. Atlikėjai medikai griežtai uždraudė net kalbėti.

Julija prastai jautėsi jau praeitą savaitę. Per „Lietuvos balso“ didįjį pusfinalį taip pat negalavo, tačiau sukaupusi visas jėgas, ji solidžiai pasirodė ir už tai buvo įvertinta tiek žiūrovų, tiek projekto Mokytojų. Tačiau koncertui pasibaigus padėtis vis prastėjo, J. Jegorovos balsas silpo, kol galiausiai visai pradingo.

„Jei norėsite man artimiausiu metu skambinti, to nedarykite. Geriau rašykite trumpąją žinutę, o aš atrašysiu. Gydytojai man „išrašė“ tylos“, – savo paskyroje „Facebooke“ bičiuliams ir gerbėjams parašė Julija.

Nors iki „Lietuvos balso“ superfinalo sekmadienį liko visai mažai laiko, Julija, saugodama balsą, atsisako repetuoti tikėdamasi, kad sekmadienį jausis geriau ir galės deramai kovoti dėl pagrindinio projekto prizo – sutarties su „Universal Music“ ir kelionės į Niujorką.

Projekto superfinale sekmadienį varžysis keturios geriausios ir labiausiai žiūrovų bei Mokytojų palaikytos dainininkės – Julija Jegorova, Berta Timinskaitė, Ieva Zasimauskaitė ir Giedrė Smolskaitė.

Išskirtinis superfinalo akcentas – naujų, specialiai „Lietuvos balso“ superfinalininkėms parašytų „Universal Music“ singlų premjera. Keturi kūriniai buvo kruopščiai kuriami ir brandinami „Lietuvos balso“ superfinalo ketvertukui. Vienas dainas parašė švedų autoriai, kiti kūriniai patikėti kurti Lietuvos kompozitoriams. Tiesa, muzikos kūrėjus atidžiai prižiūrėjo didžiausios pasaulyje leidybos kompanijos „Universal Music“ ekspertai. Beje, specialiai į „Lietuvos balso“ superfinalą atvyksta ir šios kompanijos atstovas Martti Vuorinenas iš Suomijos.

LNK muzikiniame projekte birželio 3 dieną pasirodys ir būrys Lietuvos muzikos profesionalų – Arina Borunova, Giedrė Kilčiauskienė iš grupės „Empti“, Raigardas Tautkus ir ką tik iš Azerbaidžano, kur dalyvavo „Eurovizijos“ dainų konkurse, parvykęs Donatas Montvydas – Donny Montell. Atlikėjas ne tik padainuos bendrą kūrinį drauge su viena šou superfinalininke, bet ir „Pramogų arenoje“ susirinkusiems žiūrovams padovanos papildomą savo kūrinį.

Įspūdingas „Lietuvos balso“ superfinalas jau sekmadienį, 19:30 per LNK ir gyvai sostinės „Pramogų arenoje“.


Šiame straipsnyje: Lietuvos balsasJulija Jegorova

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių