Prieš kelionę į Vilnių – įspūdinga L. Agutino dovana A. Varum (foto)

Romantiškiausia Rusijos scenos pora Leonidas Agutinas ir Anželika Varum kitą savaitę į Vilnių atvyks puikiai nusiteikusi. Garsių atlikėjų duetas, kuris kovo 20-ąją surengs koncertą Pramogų arenoje, praėjusią savaitę atšventė savo bendro gyvenimo penkiolikos metų sukaktį. Šia proga Leonidas Agutinas žmonai ir scenos partnerei įteikė ypatingą dovaną ir atvirai papasakojo apie iki šiol neblėstančius jausmus.

„Tai labiausiai jaudinantis dalykas, kokio esu sulaukusi iš savo vyro„, - perskaičiusi Leonido interviu Rusijos žurnalui „Hello“, sakė Anželika.

 

 

Didžiausias Rusijos ir užsienio sales pakerėjusiai dainuojančiai šeimai žurnalas nusprendė skirti viršelį. Viena priežasčių – Rusijos scenoje, kur gausu skyrybų, penkiolika metų harmoningai gyvenanti ir kartu dirbanti pora yra šiokia tokia išimtis.

Leonidas nusprendė romantiškos sukakties proga žmonai įteikti ypatingą dovaną – puikiai įrengtą prabangų butą Maskvos centre.

Žurnalas norėjo, kad apie savo meilės istoriją kalbėtų abu sutuoktiniai, tačiau galiausiai buvo pasirinkta kita forma – savo mintis apie santuoką ir nenutrūkstančius jausmus pasakojo Leonidas. Viena priežasčių – vyrišku santūrumu garsėjantis dainininkas iki šiol ne itin mėgo atvirai kalbėti tokiomis temomis.

„Man sunku atvirauti apie meilę. Man tai dažnai atrodo pernelyg saldu. Bijau, kad skaitytojams sukelsiu cukraligę", - pokalbio pradžioje juokėsi Leonidas, tačiau tada gausiai pažėrė komplimentų savo žmonai.

Kai atlikėjas pirmą sykį pamatė būsimą žmoną, jie abu jau buvo pradėję muzikinę karjerą. 1989-aisiais Maskvos Lužnikų sporto komplekse Leonidas Agutinas pamatė dainuojančią Anželiką. Kaip prisipažįsta šiandien, jį iškart pakerėjo merginos švelnumas, kuris sklido nuo scenos.

„Šiurpuliukai per kūną ėjo. Tačiau turėjo praeiti nemažai metų, kol tapome pora.

Mes vis susitikdavome įvairiuose koncertuose, festivaliuose, kartais abiems kartu padainuoti su kitais atlikėjais. Pastebėjau, jog žmonės aplink mano, kad tinkame vienas kitam. Juokais paklausiau Anželikos tėvo, kuris yra kompozitorius, ar išleistų savo dukrą už tokio plevėsos kaip aš. Jis atsakė – tu tik pliurpti moki, o tuoktis niekada nepasiryžtum", - būsimojo uošvio iššūkį prisiminė Leonidas.

Pora vis dėlto susituokė, o 1999-aisiais susilaukė dukters Jelizavetos. Dueto gastrolės apraizgė visą Rusiją, atlikėjų kartu ir atskirai įrašyti albumai parduoti milijoniniais tiražais, pora turi namus gimtinėje ir JAV, praėjusiame dešimtmetyje bendradarbiavo su garsiuoju JAV džiazo gitaristu Alu Di Meola ir žavėjo didžiųjų pasaulio festivalių publiką, dešimtis kartų laimėjo „Pesnia goda„ ir „Zolotoj gramofon“ apdovanojimus. Viso to, anot Leonido, nebūtų įmanoma pasiekti be tobulų asmeninių santykių.

„Anželika – protinga moteris. Ji turi puikų skonį, taip pat ir muzikinį. Unikalią atmintį, absoliučią klausą, puikų scenos ir savo vietos joje suvokimą. Tai jai duota iš aukščiau.

Be to, ji – labai gera mama. Kai mūsų dukra turi net menkiausių nemalonumų, Anželika visada tai jautriai išgyvena. Šiuo požiūriu jai trūksta šaltakraujiškumo, bet, kita vertus, jos meilė dukteriai yra nuostabi", - pasakojo dainininkas.

Pramogų pasaulyje netrūksta pagundų, tarp jų – ir susijusių su priešinga lytimi. Prieš keletą metų net buvo pasklidę neteisingi gandai apie Leonido ir Anželikos skyrybas. Šios temos dainininkas irgi nepaliko nuošalyje.

„Tikra meilė – sudėtinga, kartais kankinanti. Nes tai – ir nelaisvė.  Bet mes su Anželika pasmerkti laimei būti kartu amžinai. Aš dievinu savo žmoną. Sakau tai rimtai.

Kas yra artumas? Sielų bendrystė? Amerikiečiai sako – aš priklausau tau, tu priklausai man. Gal tai skamba šiurkščiai, bet labai prasmingai. Santuoka yra aukščiausia priklausymo vienas kitam forma.
Meilė - tai švelnumas, komfortas, pripratimas, puikus seksas. Man dabar meilė yra vis arčiau sąvokos „likimas", - jausmingai pasakojo Leonidas Agutinas.

Baigdamas pokalbį dainininkas pabrėžė, kad kasdien savo žmoną myli vis labiau.

„Anželika būna įvairi. Vieną akimirką ji – ta moteris su nuostabia suknele scenoje, o kitą – rūpestinga žmona, kuri akimirksniu gali visai šeimai pagaminti puikią vakarienę.

Kai nulipame nuo scenos ir grįžtame namo, esame du keistuoliai su pižamomis, kurie susipynė uodegomis. Sėdime, žiūrime televizorių. Ir jaučiamės labai laimingi", - šypsojosi Leonidas.

Būtent meilę kūrybiniu savo varikliu vadinantys atlikėjai ja užkrečia daugelį gerbėjų, kurie lankosi poros koncertuose. Kuriuose negalima išgirsti nė vienos iš fonogramos skambančios natos – su profesionalių muzikantų grupe koncertuojantys dainininkai Rusijoje dėl to vadinami „itin vakarietiškais".

Pasirodymuose skamba ir populiariausi abiejų atlikėjų atskirai, ir kartu įrašyti hitai, tokie kaip „Vsio v tvojich rukach„, „Koroleva“, „Fevral„, „Dve dorogi, dve puti“ ir daugybė kitų. Lietuvos žiūrovai vieni pirmųjų pamatys ir išgirs naują Leonido ir Anželikos programą „Kak ne dumat o tebe„, kuri tik kovo pradžioje buvo pristatyta Sankt Peterburgo koncertų salėje „Oktiabrskij“, šįmet bus atlikta daugelyje Rusijos, Vakarų Europos ir Šiaurės Amerikos miestų.

Nauja programa vainikuoja itin darbingus dvylika dueto  mėnesių – pernai Leonidas išleido naują albumą „Vremia poslednych romantikov„ ir tapo vienu Rusijoje debiutavusio tarptautinio TV šou „Balsas“ mokytoju, o Anželika Varum neseniai pristatė naują vaizdo klipą „Sumasšedšaja", kuris Rusijoje jau muša populiarumo rekordus.

Bilietų į Leonido Agutino ir Anželikos Varum koncertą galima įsigyti visose „Ticketpro" kasose ir internetu – www.ticketpro.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių