Prieš išėjimą ant scenos – vaistų injekcija Natalijai Bunkei

Net ir praradę balsą atlikėjai turi pasirodyti ant scenos, o žiūrovai neturi suprasti, kad jų mylimas atlikėjas šiandien – ne pačios geriausios formos.

Tą puikiai supranta dainininkė Natalija Bunkė. Todėl net ir peršalusi atlikėja griebiasi kraštutinių priemonių, kad galėtų išeiti į sceną.

Prieš „Žvaigždžių duetų“ filmavimą N.Bunkė buvo beveik be balso. „Neturiu kada išgyti. Esu siaubingai užkimusi, o scena - negailestinga. Negaliu sau leisti dainuoti su fonograma. Ką pasakys komisija? Ką pagalvos žiūrovai?“, - aiškino N.Bunkė.

Kad bent trumpam atgautų balsą, atlikėjai buvo skubiai suleista kalcio gliukonato injekcija. Šį preparatą medicinos seselė Natalijai suleido į veną tiesiog „Žvaigždžių duetų“ studijoje.

Kad kalcio gliukonatas puikiai tinka atgauti balsą, Natalija išmoko iš renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės ir nuo šiol visada su savimi turi šio vaisto. Per praėjusius „Duetus“ Natalijos preparatas leido balsą atgauti Alanui Chošnau.

Šį šeštadienį žiūrovai išgirs, kaip sekėsi Natalijai dainuoti po vaistų injekcijos. „Duetuose“ kaip tik bus vaikystės dainų vakaras. Jam Natalija pasirinko smagią lenkišką dainą „Kolorowe jarmarki“, kuriai lietuvišką tekstą parašė jos buvęs vyras Deivydas Zvonkus.

Beje, šį šeštadienį „Žvaigždžių duetų“ žiūrovai išvys dvi naujas poras – antrųjų „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojus Aistę Pilvelytę ir Romą Bubnelį bei Ruslaną Kirilkiną ir Andriaus Šedžiaus mylimąją Moniką Kvietukę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaiva

vaiva portretas
...kad prarasti balsą, reikia jį prieš tai turėti....

nieko keisto

nieko keisto portretas
kiekvienas gali prarasti balsa nuo persalimo .svarbiausia , kad pasveiko greitai .sekmes duetuose.

Aviad

Aviad portretas
Nori būti žvaigždutė, tai vaistus visad turėk kišenėje. Maža kokia liga užpultų
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių