Pretendentė į „Mis Britanija“ titulą dirbo prostitute

Didžiojoje Britanijoje viena gražuolė buvo pašalinta iš kovos dėl titulo „Mis Didžioji Britanija 2010“, nes buvo nustatyta, kad praeityje ji dirbo prostitute, rašo šalies laikraštis „The Sun“.

Konkurso organizacinis komitetas gavo informacijos, kad Laura Anness paauglystėje teikė seksualines paslaugas už pinigus ir dalyvavo atvirose fotosesijose. Verta paminėti, jog kilęs skandalas tikrai ne pirmas jos karjeroje. Neseniai L.Anness neteko titulo „Mis Kornvalis“, nes buvo išsiaiškinta, kad ji melavo apie savo amžių: jai yra 27 metai, o teigė, kad tik 22. Mergina dėl to prarado teisę dalyvauti konkurse „Mis Anglija“.

Vis dėlto šių metų vasarą L.Anness buvo karūnuota „Mis Plimutas“ ir įgijo teisę dalyvauti konkurse „Mis Didžioji Britanija 2010“. Dėl šio titulo gali kovoti ne vyresnės kaip 25 metų amžiaus merginos.

„The Sun“ pažymi, jog tada, kai L.Anness tapo pretendente į „Mis Didžioji Britanija 2010“ karūną, konkurso organizatoriai nežinojo apie jos praeitį. Tačiau neseniai išsiaiškinta, kad 1999 metais, kai jai buvo 16, būsimoji gražuolė pozavo fotosesijose nuoga krūtine, be to, ji dirbo masažo salone, kuriame teikiamos seksualinės paslaugos.

Konkursas „Mis Didžioji Britanija 2010“ įvyks šių metų gruodį.


Šiame straipsnyje: Mis Britanija

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių