Premjeras prisipažino balsavęs už „InCulto“

Premjeras Andrius Kubilius tikina ketvirtadienio vakarą, per lietuvišką "Eurovizijos" atranką savo balsavimu parėmęs nugalėjusią grupę "InCulto".

Šeštadienį sveikindamas savo vadovaujamos valdančiosios Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) tarybos narius su artėjančiu Kovo 11-osios dvidešimtmečiu, A.Kubilius pareiškėtikįs, kad Lietuvos laukia gera perspektyva, pažanga ir progresyvus vystymasis.

Esą to įrodymas yra ir geras, premjero nuomone, Lietuvos pasirinkimas, ką siųsti į gegužės pabaigoje Norvegijos sostinėje Osle vyksiantį "Eurovizijos" dainų konkursą. "Tikiu, kad Lietuva eis į priekį, sėkmingai vystysis. Todėl aš ir balsavau už "InCulto", - pastebėjo A.Kubilius, šiuo pareiškimu sukeldamas juoką ir sąmyšį TS-LKD tarybos posėdžio salėje.

"Reikia drąsiai balsuoti už "InCulto", jeigu norime gerų perspektyvų. Ir Emanuelis Zingeris turėtų tai suprasti ir už juos balsuoti", - pridūrė linksmai nusiteikęs premjeras.

Portalui jis vėliau prisipažino, kad šios grupės daina jam labiausiai patiko dėl šiuolaikinės melodijos, įsimenančio priedainio ir įdomaus pasirodymo. "Susirūpinau, kad baigiantis balsavimui pasirodė, jog pirmauja Aistė Pilvelytė, todėl darsyk paspaudžiau telefono mygtuką", - sakė A.Kubilius.

Paklaustas, kas bus, jeigu Lietuva imtų ir laimėtų šiųmetę "Euroviziją", premjeras iš pradžių juokaudamas tarstelėjo: "Neduok Dieve...". Bet paskui patikino, kad biudžete tikrai atsirastų pinigų kitąmet šį tarptautinį konkursą surengti Vilniuje.

Grupė "InCulto", atlikusi energingą dainą "Eastern European Funk" ir pademonstravusi linksmą šou scenoje, ketvirtadienio vakarą susižėrė ir atrankos komisijos, ir televizijos žiūrovų simpatijas. Ši daina atstovaus Lietuvai antrajame "Eurovizijos" dainų konkurso pusfinalyje gegužės 27 dieną Osle.


Šiame straipsnyje: incultoEurovizijakubilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių