Prašmatnios A.Ditkovskytės vestuvių puotos akimirkos (nuotraukos)

Juozo Statkevičiaus kurta suknelė, puošnūs ir stilingi svečiai, pramogos, besiglėbesčiuojantys jaunieji - tai vaizdai iš aktorės Agnės Ditkovskytės vestuvių.

Praėjusios savaitės pabaigoje aktorė A. Ditkovskytė su savo mylimuoju oficialiai įregistravo santuoką, o savaitgalį prašmatniai atšventė vestuves.

Rusijos pramogų portalas „Lifeshowbiz.ru“ išpublikavo nuotraukas iš prašmatnios puotos ir pateikė intriguojančių detalių. Nuotraukas galite pamatyti čia.

Skelbiama, kad vestuvėse dalyvavo apie penkiasdešimt žmonių, tarp jų ir jaunosios mama, aktorė Tatjana Liutajeva.

„Bičiuliai, tikri sutuoktiniai dieną pamiršta, kad jie meilužiai, o naktį - kad sutuoktiniai, - per vestuves tostą kėlė vienas iš šventės dalyvių. - Noriu jums palinkėti, kad kurtumėte savo bendrą gyvenimą būtent tokiu principu.“

Pramogų ir poilsio komplekse, kuriame vyko vestuvės buvo daug atrakcijų, tačiau A. Ditkovskytės ir Aleksejaus Čiadovo vestuvių svečiai linkminosi po milžiniška pavėsine.

Įėjimas į ją buvo nuklotas šiaudais ir raudonais obuoliais, o vidaus sienos nukabinėtos Agnės ir Aleksejaus nuotraukomis.

Pastogėje buvo stalai, nukloti prašmatniais patiekalais ir alkoholiniais gėrimais, kurie galėjo įtiktti net patiems išrankiausiems.

Rusijos pramogų portalas rašo, kad vis dėlto daugiausiai svečių gėrė degtinę, o vakarėlio pabaigoje prie jų prisijungė ir jaunoji.

Taip pat teigiama, kad nuotaka buvo ir aktyviausia puotos šokėja. Suktis jai netrukdė ir ilga, pūsta suknelė.

„Aš pabėgusi nuotaka! Aš pabėgusi nuotaka!“, - kvailiodama ir bėgiodama aplink svečius džiaugsmingai šūkavo ką tik iškepta žmona. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

I

I portretas
Ne olegas, o aleksejus

vaje

vaje portretas
koks mums visiems džiaugsmas, kažkokia ditkovskytė ištekėjo, vaje, vaje, gal dar ką nors parašykite, juk be tokių "naujienų" gyvenimas sustotų. Suprantu, jei apie tai visa gerkle šauktų ruskių laikraščiai, o ko mums visiems alpti iš džiaugsmo? Bulvariniai tie mūsų laikraščiai ir į juos rašantys žurnaliūgos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių