Prancūzų rokeris Hallyday buvo gydomas ligoninėje Karibuose

Prancūzų rokeris Johnny Hallyday, kuris savo tėvynėje yra tapęs legenda, pirmadienį buvo sraigtasparniu skubiai nuskraidintas į ligoninę Karibuose. Tačiau netrukus iš jos išėjo.

69 metų J.Hallyday, kurio tikrasis vardas yra Jeanas-Philippe'as Smet (Žanas Filipas Smė), buvo išrašytas iš ligoninės Puant a Pitre Gvadelupoje, tačiau jam bus atliekami tolesni medicininiai tyrimai.

„Jeano-Philippe'o Smet, kitaip - Johnny Hallyday, sveikatos būklei gulėjimo ligoninėje nebereikia“, - sakoma ligoninės pranešime, kuriame priduriama, kad papildomi tyrimai bus atliekami ligoninėje For de Franse, kaimyninės prancūzų užjūrio teritorijos Martinikos sostinėje.

„Jis labai trumpam vyksta į For de Fransą kardiologiniam įvertinimui“, - sakė J.Hallyday vadybininkas Sebastienas Farranas (Sebastienas Faranas).

Anksčiau ligoninė buvo pranešusi, kad J.Hallyday gydomas jos intensyviosios slaugos skyriuje.

Muzikanto prodiuseris Gilbert'as Coullier sakė, kad J.Hallyday buvo gydomas dėl „užsitęsusio bronchito“, ir paneigė pranešimus, kad jam sustreikavo širdis.

Jis atostogavo Prancūzijai priklausančioje Karibų Sent Bartelemi saloje - milijonierių kurorte, kur turi savo namą. Šeštadienį jam pasireiškė tachikardija - nenormalus širdies plakimo padažnėjimas, pranešė prancūzų radijas.

Prieš pustrečių metų rokeris Los Andžele vos nemirė dėl komplikacijų, kurios išsivystė po Paryžiuje padarytos stuburo išvaržos operacijos.

Tada, 2009 metų pabaigoje, J.Hallyday, kelios dienos po operacijos skrisdamas iš Paryžiaus į Los Andželą, pasijuto blogai, tad jam teko skubiai atlikti dar vieną operaciją ir dirbtinai sukelti komą.

Pernai rokeriui buvo pakeistas dirbtinis klubo sąnarys.

Per savo karjerą, kuri prasidėjo 7-ajame dešimtmetyje, J.Hallyday yra pardavęs daugiau kaip 100 mln. albumų egzempliorių ir surengęs 45 dideles gastroles. Šiuo metu yra įpusėjusios dar vienos jo gastrolės.

Nors yra Prancūzijos nacionalinė ikona, J.Hallyday 2007-aisiais persikraustė į Šveicariją ir tapo simboliu daug uždirbančių prancūzų, kurie bėga iš šalies dėl palyginti didelių jos mokesčių.


Šiame straipsnyje: karibaiJohnny Hallydayligoninė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių