Pramoginėje laidoje - viena šiurpiausių istorijų

Sesės Valentina ir Elena didžiąją vaikystės ir jaunystės dalį praleido internate. Mama Danutė jas tik kartais – penktadieniais - aplankydavo. Dabar jau suaugusios moterys, auginančios savo vaikus, vis tiek neranda bendros kalbos su gimdytoja.

Gyvenimas susiklostė taip, kad Valentina, išsiskyrusi su svetimoteriauti linkusiu vyru, kartu su dukrele apsigyveno mamos name. Tačiau Danutė nusprendė išvyti iš namų dukrą su anūke, nes jos... išeikvoja per daug elektros energijos. O ir šiaip jai gyventi trukdo. Elena, gailėdama savo sesers, metamos į gatvę, ir kreipėsi į LNK „24 valandas“.

Iš karto galima pasakyti, kad tai viena sudėtingiausių ir šiurpiausių istorijų, kurias šiai televizijos laidai teko rodyti. Mamos ir jos dukrų susitikimo atpasakoti neįmanoma – riksmas, klyksmas, kaltinimų lavina ir viešas savo vaikų išsižadėjimas. O tada – greitoji medicinos pagalba, kurios filmavimo metu prireikė vienai laidos herojei.


Šiame straipsnyje: konfliktasinternetasšeima

NAUJAUSI KOMENTARAI

joo

joo portretas
Kokiam durneliui atrodo kad čia rodoma pramoga. Šlykštu.

viena problema

viena problema portretas
jei pasigilinsime , visur viena ir ta pati problema, ne sukurt savo rankom ka nors , o begalinis noras paveldet nors ka nors
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių