Portale „negražiems žmonėms“ – pirmosios sužadėtuvės

Britų pirmoji pažinčių agentūra, įkurta specialiai „negražiems“ žmonėms švenčia pirmąsias sužadėtuves tarp portalo narių.

Tomas Cliffordas ir Janine Walker ruošiasi tuoktis šiais metais, po audringo internetinio romano, praneša telegraph.co.uk.

Pora susipažino mažiau nei prieš mėnesį internetu. Pažinčių portalas „negražiems žmonėms“ padėjo jiems suprasti, koks svarbus draugystėje yra „gražus vidinis pasaulis“.

Po keturių pasimatymų jie susižadėjo. Pora, kuri anksčiau mylėjo tik greitą, nesveiką maistą prie televizoriaus, dabar planuoja vestuves žiemą netoli savo namų Glosteršyre (Anglijos grafystė).

T. Cliffordas, 36-erių kilimų tiesėjas, sakė, jog jo „veidas pravirkdydavo vaikus“, o „moterys visada juokdavosi iš mano išvaizdos“.

„Aš visada galvojau, kad esu per daug bjaurus, kad sutikčiau tą vienintelę, bet mano gyvenimas pasikeitė kai susipažinau su Janine. Ji nuostabi ir aš ją labai myliu. Negaliu patikėt, kad man taip nutiko“. – sakė jis.

T. Cliffordas buvo vienišas nuo 1998 m. Dar rugpjūtį pastebėjęs 31-erių Janine jis jai išsiuntė elektroninį laišką: „Brangi Janine, pamačiau tavo nuostabų veidą theuglybugball.com ir nusprendžiau pakviesti tave į pasimatymą. Mes gyvename netoliese, todėl tai neturėtų būti problema. Mano veidas gali pravirkdyti vaikus, tačiau, kaip sakoma, svarbiausia vidinis grožis, todėl, manau, kad tau taip pat patiksiu.“

J. Walker, dirbanti parduotuvėje ir gyvenanti su tėvais, sutiko su pasiūlymu.

„Aš džiaugiuosi, kad Tomas nėra Bradas Pittas, nes aš ne Angelina taip pat. Svarbiausia vidinis grožis, todėl man Tomas – idealus ir labai gražus. Labai džiaugiuosi, kad turėjau galimybę su juo susipažinti“, – pasakojo J. Walker.

„Negražių žmonių“ pažinčių portalas padovanojo naujajai porai povestuvinę kelionę. Portalo atstovas spaudai sakė, jog tai yra „pirmosios sužadėtuvės mūsų dėka, todėl mes labai džiaugiamės už juos abu ir linkime sėkmės ateityje“.


Šiame straipsnyje: portalassužadėtuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių