Populiarumo karūna slegia „Dar pažiūrėsim...“ kūrėjus

Televizijos laidos "Dar pažiūrėsim..." žvaigždės Giedrius Savickas ir Ramūnas Cicėnas populiarumu moterims vilioti nesinaudoja.  

Apie asmeninį gyvenimą vyrai pasakotis nelinkę, tačiau TV3 laidoje "Gyvenimas yra gražus" truputį atskleidė, ką slepia po juokdarių kauke.

Trisdešimtmetis G.Savickas namuose yra ramus žmogus. savo jis jau "atsitūsino", todėl dabar mėgaujasi sėsliu gyvenimu. Ir apie populiarumą jis kalba su ironijos šypsniu veide.

"Ne aš sau tą karūną užsidėjau, ne aš ją ir nusiimsiu", - sakė G.Savickas. Baisiausia jam būtų mirgėti visuomenės elito žurnalų puslapiuose su prierašu po nuotauka "tos ir tos vyras".  

Nors dirba televizijos laidas ir personažus parodijuojančioje laidoje, G.Savickas televizorių įsigijo visai neseniai. "Darbar daug uždirbu, tai nusipirkau. Iš teatro tik knygą galėčiau nusipirkti. Juokauju", - šypsojosi aktorius.

Jį iš ekranų įsimylėjusioms merginoms tenka nusivilti. Giedriaus širdis užimta. Jo mylimoji Morta studijuoja Olandijoje. Ar G.Savickas jau greitai kurs šeimą?

Atsakymą į šį klausimą aktorius pasiliko sau. Tačiau dar kartą viešai pakartojo labai mylintis vaikus ir labai jų norintis. "Tačiau tai nereiškia, kad dabar ženysiuos ir pulsiu juos daryti. Tiesiog man niekada nebuvo taip, kad jų nenorėčiau. Visada noriu. Žinau, kad labai apsidžiaugsiu, kai jų lauksiu ir labai juos mylėsiu", - pasakojo G.Savickas.

Jo kolega aktorius R.Cicėnas prisipažino net vengiantis populiarumo. "Jaučiuosi nepatogiai, kai mane fotografuoja. Kažkaip gėda. Galvoju, o kodėl mane", - kalbėjo R.Cicėnas.

Namuose jo būdas chameleoniškas - tai linksmas, tai liūdnas, žodžiu, kaip ir visų žmonių - visoks. Tačiau ar vis dar gyvena drauge su aktore ir dviejų vaikų mama Gintare Latvėnaite, jis neatsakė. Šis klausimas R.Cicėnui nepatogus ir į asmeniškumus aktorius iš esmės nesileidžia. Kada bepaskambintų jam žurnalistai, pokalbis būna trumpas: "Ačiū, kad domitės, bet aš to nenoriu."

Laida "Dar pažiūrėsim..." paprastai filmuojama dvi dienas per savaitę nuo ryto iki vėlaus vakaro. Aktoriai pirmiausia perskaito scenarijus, aptaria juos, o tada jau duoda laisvę improvizacijai. Siužetai smagūs ne tik žiūrovams, bet ir patiems dalyviams. Stebėdami kolegas aktoriai juokiasi iki ašarų.


Šiame straipsnyje: dar pažiūrėsim

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių