Populiariausias kino teatrų filmas – lietuviškas „Zero 2“

Sausio 22 d. Lietuvos kino teatruose startavęs naujas lietuviškas filmas "Zero 2" (rež. Emilis Vėlyvis) su kaupu pateisino ir filmo kūrėjų, ir žiūrovų lūkesčius.

Surinkęs 13 250 kino lankytojų auditoriją, "Zero 2" tapo populiariausiu praėjusio savaitgalio filmu. Už bilietus žiūrovai kasose paliko daugiau nei 190 tūkst. litų.

Aplodismentai skambėjo beveik po kiekvieno seanso, internete rašytuose žiūrovų komentaruose mirgėjo epitetai "super", "jėga", "geriausia komedija", "galinga humoro dozė", "užskaitau!", o juokas kino salėse skambėjo nuo pirmų filmo minučių.

"Kaip suprantu iš atsiliepimų, žmonės filmu patenkinti. Džiaugiuosi, kad nenuvylėm žiūrovų, nes filmas kurtas jiems," – savaitgalio rezultatus komentavo juostos režisierius E.Vėlyvis.

"Bravo! Dabar teks įgyvendinti planą minimum -- už bilietus surinkti 500 tūkst. litų. O tai jau nebeatrodo kaip nepasiekiamas miražas. "Zero 2" – tai gera pamoka visiems elitiniams režisieriams, kurie nesugeba 3-4 metus užbaigti vieno filmo už daug didesnius ir solidesnius pinigus", – komentavo kino kritikas Edvinas Pukšta.

Filmas "Zero 2" pasakoja apie dviejų bičiulių smogikų Maxo ir Silvestro nuotykius, laviruojančius ties absurdo riba. Smogikai gauna iš pažiūros paprastą mafijos užduotį – surasti pagrobtą narkotikų kurjerį ir netikėtai įsisuka į viską ištaškantį bulvarinių aistrų, silikoninių krūtų ir šeimyninių išdavysčių tornadą.

Dvidešimt keturios paieškų valandos virsta tikra muilo opera, o kai pasiutę persekiotojai pagaliau prisikasa prie "tiekėjo", jie atskleidžia visiškai beprotišką sąmokslą.

Šiuo metu filmas rodomas Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje ir Visagine.


Šiame straipsnyje: Zero 2Emilis Vėlyvis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių