Popmuzikos žvaigždė K. Clarkson susižadėjo

Popmuzikos žvaigždė Kelly Clarkson gavo ankstyvą Kalėdų dovaną - penktadienį jos draugas jai pasipiršo.

„Since U Been Gone“ hito atlikėja, kuri su talentų vadybininku Brandonu Blackstocku pradėjo susitikinėti anksčiau šiais metais, šeštadienį džiugiomis naujienomis pasidalijo Twitter.com.

„AŠ SUSIŽADĖJAU!!!!! Norėjau, kad visi žinotumėt!! Praėjęs vakaras - laimingiausias mano gyvenime! Man taip pasisekė, esu su nuostabiausiu visų laikų vyru“, - parašė ji.

Dainininkė taip pat paskelbė savo žėrinčio naujojo žiedo nuotrauką ir pridūrė: „Visi klausinėja apie mano sužadėtuvių žiedą, tad štai jis ... Tai geltonas deimantas su (baltais mažesniais) deimantais aplink jį ir Brandonas sukūrė jo dizainą drauge su (papuošalų dizaineriu) Johnathonu Arndtu! Jie puikiai pasidarbavo! Negaliu sulaukti, kol su Johnathonu padarysiu ir Brandono žiedą!“

Dar praėjusį mėnesį K.Clarkson pripažino, jog labai džiaugiasi, kad praleis savo pirmas Kalėdas su B.Blackstocku, kuris yra kantri dainininkės Rebos McEntire posūnis.

Ji sakė: „Žinote, ką - tai nuskambės kaip mano pokštas, bet taip tikrai nėra. Tai - rimta. Pirmą kartą per Padėkos dieną ir Kalėdas nesu viena, ir esu labai laiminga. Taip ilgai meldžiausi ir jis - toks nuostabus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių