„Pop Star Bar“ Valentino dienos savaitgalis be meilės ir plastmasinių niekučių

Šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar“ komercinį meilės savaitgalį leis be meilės. Penktadienį šoksime kartu su „RyRalio“, šeštadienį - su liepsnojančiu nuo muzikos „Radio Fever“, o per "plastmasinę" Valentino dieną linksminsimės renginyje „No Love Just Sex“.

Penktadienį, nuo 22 valandos, jūsų ausims - „RyRalio“ muzikinė laboratorija. Šį kartą svečiuose - amerikietis DK Watts. „RyRalio“ renginių seriją jis jau lankė praėjusį rudenį ir jam pavyko. Pavyko prisirinkti tiek daug pliusų bei nepažįstamų merginų telefonų numerių, kad praėjus vos keliems mėnesiams jo lėktuvas vėl leidžiasi į Laikinąją sostinę.

DK Watts yra iš San Francisko, bet pastaruoju metu didžėjus gyvena Amsterdame, nes jo draugė - viena pagrindinių „Levi's“ kompanijos dizainerių Europoje. Kaunietės neleis sumeluoti, kad būsimas meksikietiško restorano savininkas yra toks šaunus, kad jam sunku atsispirti. Tad nepraleiskite galimybės, vasario 12-ą dieną gyvai išgirsti neprilygstamus San Francisko funky, deep house hitų garsus. Svečiui talkins „RyRalistas“ Lauris Lee ir Modaco.

Šeštadienį - suomiškai pirčiai niekuo nenusileidžianti serija „Radio Fever“. Jos šeimininkas Rolandas Mackevičius pats vienas lengvai susitvarko su vakarėliu ir su miniomis žmonių.

Tačiau šį kartą Rolas nusprendė leisti sau šiek tiek pailsėti - pasikvietė ypatingą svečią iš sostinės. Tai - neseniai naują remiksą Liverpulio grupei „Wave Machines" pristačiusio „Metal On Metal“ narys Manfredas.

Apie šį veikėją Vilniuje sklinda legendos ir milijonai istorijų, bet juk ne to susirinksim vasario 13-ąją. Naktį be finišo Manfredas specialiai sugros beprotišką „mash up” setą, kuriame nebus tik „Tele Bim Bam“ dainų.

Sekmadienį, vasario 14 d., „Pop Star Bar'e“ nelaukite pliušinių širdelių. Per patį meilės piką Kauno baras kvies į renginį „No Love Just Sex“, į kurį visi galės patekti už dešimt litų. Šis renginys turėtų prasidėti ir baigtis Kauno davatkų piketu Laisvės alėjoje. Tikras muzikinis seksas Jovani su „Pop Star Bar“ rezidentu Modaco, plius dar keletas apsinuoginusių šokėjų - tai tik dalis to, ką tą naktį pamatysi ir ko nepamatysi. „Pažadame - Valentino dienos proga nebus jokios meilės, todėl sekmadienį raudonuos iš gėdos žandai. Nepamirškite burnos gaiviklio naujoms pažintims...“, - tikina baro atstovai.


Šiame straipsnyje: pop star bar

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių