„Pop Star Bar" pradeda gegužę

Mūsų nesustabdys jokie Islandijos ugnikalniai! Dar mėnuo - ir vasara. Su tokia gaida kokteilių baras „Pop Star Bar” gegužę pradeda vakarėliu - „Radio Fever“, kuriame visus metus yra vasara.

Penktadienį nuo 22 valandos vakarėlyje „Radio Fever: The Best Of Now” už pulto stos Rolandas Mackevičius. Karjerą pradėjęs televizijoje - važiuosi toli. Turbūt tokią išvadą galima padaryti apie Rolą.

Jis - unikalus. Merginų ir makaronų kabinimo, grojimo, muzikos selekcijos, pardavimų didmeistris save galėtų vadinti pretendentu.

Maža to, jis vienas iš tų retų vilniečių, kuris krausto iš proto kaunietes. Tai - rimtas iššūkis. Ypač tada, kai esi vienintelis vakaro didžėjus ir 7 valandas esi priverstas būti už pulto. Bet tai jam ne problema, nes Rolas vis tiek sugeba joms apsukti galvą. Kai vakaro šeimininkas toks, ar dar verta ką nors rašyti apie jo naktį? Aišku, kad viskas bus "just perfect".

Šeštadienį nuo 22 valandos - "SKYY VODKA" pristatoma užtikrinta renginių serija, skirta per pusantrų metų surinktiems mūsų hitams.

Šiam vakarėliui mes galime suteikti net kelių metų garantiją ir visiems nusivylusiems grąžinti pinigus. Bet aišku, kad tokių nebuvo ir nebus.

Kas geriau nei baro rezidentas Modaco žino, per kuriuos kūrinius žmonės labiausiai šoko, kurių prašė pakartoti, o kuriems švilpė iš gerumo ar blogumo. Prie Modaco dar prisijungs Funky M, kuris akimirksniu įgavo mūsų pasitikėjimą. Šimtaprocentinis šeštadienis ne kitaip!

 


Šiame straipsnyje: pop star barpop star bar

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių