Pokerio žvaigždė parėmė „Inculto“

Jaunoji Europos pokerio žvaigždė Dominykas Karmazinas šiandien pranešė nusprendęs padovanoti grupei „InCulto“  50 tūkstančių litų.

„Prieš metus organizavau paramos akciją ir grupės „InCulto“ vyrukai sutiko prisijungti prie jos – surengti nemokamą koncertą vaikų namų auklėtiniams, todėl dabar, kai man nusišypsojo sėkmė laimėti, tiesiog spontaniškai nutariau, jiems atsidėkoti už bendradarbiavimą, – sako prizinę vietą ir daugiau nei 2 milijonus litų Europos pokerio ture laimėjęs D. Karmazinas.

 

Jis teigia dabar jaučiasi tarsi tęsiantis bendradarbiavimą su „InCulto“, nes, kaip ir grupė, garsina Lietuvą savoje srityje.

 

„Visada sakiau, jog parodyta net ir mažiausia gerumo apraiška – sugrįžta, – neslepia džiaugsmo netikėta dovana Jurgis Didžiulis – Dominykui padėjome labdaringame renginyje, tačiau dabar jis dalinasi savo laimėjimu su mumis ir taip padeda ne tik grupei, bet ir Lietuvai“.

 

D. Karmazinas didžiuojasi būdamas lietuvis.

„Lietuvos atstovus „Eurovizijoje” remiu ir kaip draugus, ir kaip savo šalies patriotas. Esu dar jaunas, tačiau jau dabar žinau, kad visi mano projektai bei verslai bus skirti Lietuvai ir jos žmonėms“, – pabrėžė pokerio žvaigždė.

„Eurovizijos“ šiemet vyks gegužės 25, 27 ir 29 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių