A. Pojavis tikisi lietuvių gerumo: rinks lėšas „Eurovizijai“

Prie Andriaus Pojavio žygio į „Euroviziją“ galės prisidėti visi geraširdžiai. Vasario 10 dieną LRT televizija transliuos paramos koncertą, kuriame bus renkami pinigai atlikėjui pasirengti šiam konkursui, rašo „Lietuvos rytas“.

Italijoje gyvenantis A. Pojavis savo „eurovizinį“ kūrinį „Something“ ir pernai išleisto albumo „Aštuoni“ dainas pirmą kartą TV studijoje atliks su LRT grupe. Koncerte pasirodys ir kiti žinomi Lietuvos atlikėjai.

Paaukoti pinigų skambučiais ar trumposiomis žinutėmis galės visi transliacijos žiūrovai. Pinigai, kuriuos pavyks surinkti koncerte, bus skirti ir A. Pojavio įvaizdžiui kurti – drabužiams, profesionaliai fotosesijai, kurios kadrais dainininkas bus pristatomas užsienio žiniasklaidoje.

Jau dabar aišku, kad A. Pojavis, kurį pamatys milijonai Europos televizijos žiūrovų, atrodys kitaip nei Lietuvos atrankoje į konkursą. Šių pasirodymų metu dainininko vizitine kortele tapo frakas ir cilindras.

„Daug kas kritikavo vaizdą, sakė, kad tas suglamžytas frakas netinka. Sutinku su tokia nuomone. Galutinai dar nenusprendėme, bet Andrius atrodys kitaip. Kol kas sąlyginė įvaizdžio kryptis, apie kurią galvojame, – romantiškas rokeris“, – kalbėjo A. Giržadas.


Šiame straipsnyje: EurovizijaMalmėAndrius Pojavis

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
kaip tik manau kad frakas ir cilindras (zinoma nesuglamzytas) labai tiko, dainai pridave svajingumo ir paslaptingumo. O kazkoks rokeris, kam tai idomu

ateb

ateb portretas
Absurdas. Nereikėjo jau eilę metų Lietuvai dalyvauti konkurse. Žmonės rinks lėšas. Didesnę nesąmonę sunku sugalvoti.

vivi

vivi portretas
Man labai patinka Andriaus daina ir pats dainininkas,butinai palaikysiu.O ivaizdio manau nereiketu keisti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių