A. Pojavis įsitikinęs: „Eurovizijoje“ rezultatai bus tikrai geri

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Andrius Pojavis Velykas sutinka darbingai – šventinį sekmadienį surengė spaudos konferenciją.

Į konkursą – giminės su kemperiu

„Buona Pasqua!“ – itališkai kreipėsi jis iškart atsiprašydamas, kad sudrumstė šeimos šventę, tačiau vos kelioms dienoms į Lietuvą atvykusio Andriaus grafikas jau perkrautas įvairių darbinių susitikimų įrašais. Jau šįvakar atlikėjas pasirodys TV3 projekte „Chorų karai“, kuriame su kolektyvais atliks „Eurovizijai“ sukurtą savo dainą „Something“ ir prisijungs prie vertinimo komisijos.

Prieš savaitę antros dukros sulaukęs A.Pojavis apgailestavo, kad Velykas praleidžia toli nuo šeimos, tačiau džiaugiasi jos palaikymu dėliojant paskutinius pasirodymo „Eurovizijoje“ akcentus. Atlikėjas juokavo, kad užtat į Švedijos miestą Malmę, kur ir vyks garsusis dainų konkursas, sugužės ne tik žmona su dukromis, bet ir giminės bei artimieji. „Visi atvažiuos, pusseserės, pusbroliai su vaikais. Su kemperiu. Kaip didelė itališka šeima. Kad tik pusseserė Pia nevažiuotų, nes ji turi šešis vaikus“, – šmaikštavo A.Pojavis.

Trūksta dėmesio Lietuvoje

Surimtėjęs atlikėjas su vadybininku Martynu Tyla pasakojo, kad pasirengimas konkursui vyksta gana sklandžiai, įvaizdžio detalės tebederinamos, kaip ir reklaminė medžiaga, skandalų neplanuojama, o išleistuvės į „Euroviziją“ numatytos balandžio 27 dieną jo gimtajame mieste Jurbarke.

„Kiek teko domėtis, šiais metais neturime ryškių favoritų, bent jau nesigirdi. Tai, žinoma, džiugina. O kokios tendencijos, pamatysime, kai Andrius balandžio 13 dieną išvyks mažąją „Euroviziją“, – sakė M.Tyla. Jis dar išreiškė viltį, kad gegužės 14 dieną pirmajame pusfinalyje dešimtas pasirodysiantis A.Pojavis išvengs reklamos žabangų – prieš pasirodymą iššokusi reklama gresia balsų praradimu.

Dainininkas su prodiuseriu apgailestavo dėl menko dėmesio pačioje Lietuvoje. Dėl savų priežasčių radijo stotys retai groja konkursinę tautiečio dainą – daugiau dėmesio atseikėja tik po „Eurovizijos“.

Tobulina vokalą pas mokytoją

Italijoje gyvenantis A.Pojavis laiko veltui neleidžia – kad geriau pasirengtų konkursui ėmė lankytis pas vokalo mokytoją, dirbančią įrašų studijoje, kurioje ir įrašė savo albumą.

„O aš naudodamasis proga noriu pasakyti, kad Italijoje Andrius pasirašė sutartį su šitos šalies autorių teisių agentūra SIAE ir nėra asociacijos „Nata„ narys. Deja, jis iš sąrašų dar neišbrauktas, nors pats kreipėsi, prašė tai padaryti. Tokiuose renginiuose dalyvaujant, tai yra gana svarbu“, – sakė M.Tyla.

Prognozuojamas antras dešimtukas

Iki konkurso liko daugiau nei mėnuo, tačiau įtampos A.Pojavis nejaučia ir tikina nebūkštaujantis dėl galimos nesėkmės. „Nėra čia ko pergyventi – rezultatai bus tikrai geri. Viskas bus gerai. Mano tikslas – gerai sudainuoti, o savo pranašumu ir laikau dainą. „Eurovizija“ ir yra dainų, o ne šou konkursas“, – kalbėjo A.Pojavis. M.Tyla pajuokavo, kad baltų balandžių scenoje tikrai neverta tikėtis, o pats dainininkas pridūrė: „Tik juodų varnų“.

Prognozuoti, kurią vietą galėtų užimti „Eurovizijoje“, nei atlikėjas, nei prodiuseris kol kas nedrįsta. Paties A.Pojavio favoritai – airiai, kuriuos laiko stipriais konkurentais. O užsienio lažybų bendrovėse kol kas aukščiausiai vertinami danai, italai ir norvegai. Tuo tarpu Lietuvai prognozuojamas antras dešimtukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvė

  lietuvė portretas
Duok Dieve kad jam pasisektu, bet lietuviai visuomet buna pralenkiami, o jų dainos labai blankios, reikia tokios dainos, kuri suspindetu , kokios niekas nepanuotų, pernai svedes daina užvalde europą, gyva, smagi daina, o lietuviai tarsi atlieka senoviskas giesmes, nieko ir jis siais metais nepasieks su tokia leta dainele.

Prajuokino

Prajuokino portretas
su tokiais atlikėjais ir dainuškom garantuota pirma vieta nuo galo.Apskritai,mūsų dainorėliams labai trūksta kuklumo,per daug gerai apie save mano.

Skrybele

Skrybele portretas
Tik nesidek tos skrybeles ,o del rezultatu bus matyti ,kad nebutu kaip su krepsiniu zalgiriui
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių