A. Pojavį į „Euroviziją“ išlydės „Chorų karai“

Lietuvos atstovas konkurse „Eurovizija 2013„ Andrius Pojavis dėlioja paskutinius savo pasirodymo akcentus, ruošiasi kelionei į Švediją, kur gegužės 14−18 dienomis vyks garsusis Europos dainų konkursas. Dešimtuoju numeriu į sceną lipsiantį dainininką į vieną svarbiausių jo muzikinės karjeros kelionių jau šį sekmadienį, kovo 31-ąją, tiesioginiame TV3 eteryje išlydės populiariojo projekto „Chorų karai“ dalyviai.

A. Pojavis ką tik antrą kartą tapo tėčiu, tačiau šį džiaugsmą kasdien lydi ir būsimo pasirodymo „Eurovizijoje„ jaudulys. Penkios „Chorų karų“ kariaunos, linkėdamos Lietuvos atstovui sėkmės Švedijoje, sekmadienį griausmingai pritars A. Pojaviui, atliksiančiam specialiai „Eurovizijai„ sukurtą savo dainą „Something“.

Ypatingas svečias – šių metų „Eurovizijos„ dainų konkurso Lietuvos atstovas A. Pojavis prisijungs prie „Chorų karų“ komisijos, kurioje – operos solistė Kristina Zmailaitė, dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara ir Mindaugo Stasiulio personažas Saulėnas.

Specialioje šv. Velykoms skirtoje laidoje susijungs opera, miuziklas ir animacija, o projekto vedėja aktorė Inga Jankauskaitė pademonstruos net tris kardinaliai skirtingus įvaizdžius. Devintojo dešimtmečio muzikinis filmas „Kažkas atsitiko„, kultinė drama „Gladiatorius“, muzikinis serialas „Choras„ – tai tik kelios „Chorų karų“ muzikinių pasirodymų užuominos...

„Chorų karų„ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė žada: „Kol žiūrovai margins šventinius kiaušinius, tiesioginiame eteryje vyks ypatingas velykinis pasirodymas, skirtingi chorai trumpam įsijaus į vištų ir gaidžių vaidmenis. Choristai dar nebuvo demonstravę tokios nuotaikingos, šmaikščios muzikinės kovos, įrodinėjant savo pranašumą.“

Žiūrimiausių laidų Lietuvoje trejetuke karaliaujančiame projekte dėl išlikimo susikaus 5 chorai: Vaidos Genytės Policijos choras, Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, „ŠarkA„ ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių Šachmatinis choras, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Stano benamių choras Spindulys. Kuris negrįžtamai paliks projektą?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių