Po skandalingų skyrybų su Tina Mino išdavė draugai

Po skyrybų su šokėja Tina, viešų turto dalybų Mino labai nusivylė ne tik lietuviais, kurie džiaugėsi jo nelaimėmis, bet ir savo draugais.

Jie taip pat nestojo ginti neva iš namų išvaryto, medinius dramblius, vasaros gultus, atsargines mašinos detales ir kitus asmeninius daiktus Tinos namuose palikusio nelaimingojo.

„Tie padoriai atrodę žmonės, pas kuriuos aš važiuodavau į namus arba tie, kurie pas mane atvažiuodavo į namus su vaikais, mėgavosi dovanėlėmis, muzikos diskais, per du tris metus nėra susisiekę su manim, nepasakę gero žodžio ”, - nuoskaudos neslėpė Mino.

Praradęs draugus, daiktus bei namus, Mino kliaujasi tik savimi, policija ir teismais. Karas su Tina anaiptol nebaigtas. Tačiau teismais Mino gyvenimas nesibaigia. Kol buvusi jo mylimoji  Tina ruošiasi pasirodymams LNK šokių „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ projekte, dainininkas taip pat nesnaudžia.  Jis intensyviai repetuoja jau labai greitai planuoja  užkariauti didžiausias užsienio scenas.

Kaip šiuo metu gyvena dainininkas Mino pamatysite specialiame „Karamelinių naujienų” reportaže jau šį ketvirtadienio vakarą 20. 45 val. tik per LNK.


Šiame straipsnyje: Minoskyrybos

NAUJAUSI KOMENTARAI

mh

mh portretas
na matyt skirybu metu draugai pamate tikra sio zmogaus veida:) man asmeniskai zmogus besidraskantis del smulkmenu,yra nieko vertas:)

Evelina

Evelina portretas
vadinasi netikri draugai buvo , nenusimink Mino .

visagalis

visagalis portretas
laikykis mino,nepasiduok tai barakudai,samdikis advokata is usienio,bus greiciau ir pigiau.musu advokatai nieko nedaro tik pinigus melzia ir tyli teisme acisede.tu issinuomok akskovatoriu ir puse namo nugriauk graziai,tegul ta pempe pasidziaugia gryzus namo.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių