Po muštynių dingo Radži globėjos Nijolei dovanotas žiedas

Grįžusios po tiesioginės realybės šou „Radži ieško žmonos” transliacijos projekto dalyvės Nijolė ir Daiva susipyko.

Taip susipyko, kad net viena kitai į plaukus kibo. Sužeistų nebuvo, o pačios grumtynėms konkurentėms daugiau juoko negu baimės sukėlė. Aišku, įdrėskimų ir keleto mėlynių panelės neišvengė. Gal ir ašarų nebūtų buvę, jei ne vienas kriminalas – per grumtynes dingo Radži globėjos Nijolei dovanotas žiedelis.

Šeštadienio vakarą brangų papuošalą globėja Vida įteikė kartu su Radži. Nijolė be galo apsidžiaugė. Tačiau džiaugsmas ilgai netruko. Grįžusi į Taujėnų dvarą Nijolė susikibo su Daiva. Vos atvėsus panelių pykčiams pasigirdo frazė: „O kur mano žiedas?!!”.

„Tas žiedas man – labai brangus. Tai ne tik Radži, bet ir jo globėjos Vidos dovana. Nenurimsiu, kol jo nerasiu”, – dvare apsiašarojusi kalbėjo Nijolė.

Žiedelio bergždžiai ieškojo visos „Radži ieško žmonos” dalyvės. Jau išžiūrėtas kiekvienas dvaro kampas, o Nijolė kuo toliau, tuo labiau nerimauja.

„Šioje situacijoje kalčiausia pati Nijolė. Ji nesaugojo dovanos, susimušė su Daiva, todėl taip ir atsitiko”, – įvykius analizavo nemėgstamiausia Nijolės konkurentė Ilona.

Kur tas žiedas? Dėl ko susimušė Daiva ir Ilona? Kaip į tokį panelių elgesį reagavo Radži? Visa tai sužinosite šeštadienį per LNK realybės šou „Radži ieško žmonos”.


Šiame straipsnyje: Radži ieško žmonosžiedas

NAUJAUSI KOMENTARAI

netikiu

netikiu portretas
dar viena sugalvota nesamone...teussipisa tos dvi daunes...

aaa

aaa portretas
Geros pretendentes i zmonas :)))) Gal kada ir paciam Radziui klius nuo tokios... Geras ten merginu ,,lygis.. Tik mustis jos ir sugeba.

Tikra dama

Tikra dama portretas
,,Pateisino,, Radzi lukescius. Oi, prigimties nepakeisi. Buti dama jai tik pasvajot.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių