Po metų pertraukos „Exit“ griaudės G Pal su Anna Maria

Šeštadienį nuo 22 valandos į "Exit" atvyksta Graikijos progressive house karaliai G Pal ir Anna Maria. Šį kartą didžėjų porą klubas pasitiks mėlyna tamsa – renginių serijos „Lights Out“ naktimi. Po pusės metų sugrįžtančius atlikėjus priims Ignas. Antroji „Exit“ salė šoks su DJ Komka.

Jeigu tektų rinkti užsienio didžėjus, kurie Lietuvoje lankėsi daugiausia kartų, graikams prizinė vieta atitektų be didesnės konkurencijos.

Nuo pat „Exit“ istorijos pradžios klubą reguliariai vizituojanti pora jau seniai pametė savo apsilankymų skaičių. Galima tik spėti, kad lėktuvas iš Graikijos su G Pal ir Anna Maria leidosi Lietuvoje bent 20 kartų.

„Mes jau seniai turėjome jums nusibosti. Džiugu, kad taip neatsitiko. Lietuvoje tikimės iškelti dar ne vieną linksmą klubinę puotą“, – lyg susitarę tvirtina nuolatiniai „Exit“ rezidentai, garsėjantys smagiu šurmuliu didžėjų būdelėje.

Klubo lankytojai sutaria, kad šių didžėjų sėkmės paslaptis slypi muzikoje. G Pal ir Anna Maria vizitinė kortelė – senas geras progressive house skambesys, subtiliai paįvairintas karštomis šių dienų šokių muzikos naujienomis.

Kaskart prieš kelionę atlikėjai smunka į studiją ir specialiai „Exit“ šokių aikštelei "sukonstruoja" keletą muzikinių bombų. Klubinių naujienų iš didžėjų poros laukiama ir šį kartą.


Šiame straipsnyje: exitexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių