Po koncerto „Barbar'a“ Vaidas Baumila liks Kaune

Balsas, tobulai tinkantis atlikti R'n'B muzikos kūrinius. Balsas, verčiantis merginas rausti ir svajoti apie meilę. Balsas, savo seksualumu apsukantis galvas. Balsas, kuris tiki ir moka įtikinti.

Tokie komplimentai skiriami V.Baumilai, kuris sekmadienio vakarą nuo Velykų stalo pas senelius Širvintuose atvažiuos tiesiai į kokteilių barą "BarBar'a" ir 22 valandą žengs į sceną.

"Kiaušinių nepersivalgysiu ir būtinai pasitaupysiu Kaunui", - šypsosi 2005 metais muzikiniame realybės šou "Dangus" išgarsėjęs dainininkas.

Tai jau ne tas, anot V.Šapranausko, "berniukas iš gatvės, nulipęs nuo riedlentės". Vaidas juokiasi prisiminęs šį palyginimą: jis niekada nevažinėjo su riedlente, bet plačios kelnės ir stilinga kepurė prieš daugiau ketverius metus sudarė tokį įvaizdį.

Jis dar nežino, ar savo koncertą Kaune dalins į dvi dalis, tačiau tikina tikrai atliks savo hitus ir garsius užsienio dainininkų koverius.

"Per vėlu", "Tik tai tu", "Kai ši muzika skamba". Justin Timberlake, John Legend, Chris Brown. Suokti apie meilę mokantis dainininkas

"BarBar'a. Royal Night" vakare atliks apie dvi dešimtis įvairiausių kūrinių.

"Tai - geriausia vieta Kaune, kur galima linksmintis, - kalbėdamas apie kokteilių barą "BarBar'a", kuriame jis lankysis jau ne pirmą ir turbūt ne dešimtą kartą, nepataikauja V.Baumila ir prisipažįsta, kad ne tik dėl senelių Girionyse sekmadienio naktį po koncerto jis liks Kaune. - Čia daug draugų, pažįstamų..."

Ir - žavių merginų? Jis išsisukdamas šypsosi ir neslepia, kad į Kauną atvažiuos ir žavių vilniečių. Stambiakrūčių blondinių? Vaidas juokiasi, priminus jo ironiją, apie didžiausią moters vertybę.

"Svarbiausia, kad mergina būtų savimi, komunikabili, nuoširdi", - tikina lietuviškuoju Justin Timbarlake kartais vadinamas vyras.

Tačiau kaunietės galės jį nuvilioti nuo vilniečių merginų ir po koncerto jis dar pasiliks kokteilių bare "Barbar'a"? V.Baumila juokiasi: "Viskas pasisuks tokia ašimi, kuria suksis "BarBar'a". O ji lengvai niekada nepaleidžia.."

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių