Po išsikraustymo iš Eliziejaus rūmų C. Bruni albumas tapo hitu

Prancūzijos buvusios pirmosios ponios Carlos Bruni  naujasis albumas vos savaitė po išleidimo iškilo į antras šalies populiariausios muzikos sąrašų vietas, antradienį pranešė jos įrašų kompanija „Barclay Records“.

Nuo balandžio 1-osios iki 7-osios albumo „Little French Songs“ CD egzempliorių buvo parduota beveik 19 tūkst., o internetu jis buvo atsisiųstas 3 794 kartus.

45 metų C.Bruni, Italijoje gimusi dainininkė ir buvusi supermanekenė, 2008-aisiais po žaibiško romano ištekėjo už tuometinio Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy (Nikola Sarkozi).

„Little French Songs“ yra ketvirtasis jos albumas ir pirmasis nuo 2008-aisiais išleisto „Comme Si De Rien N'Etait“.

Jos muzikinė karjera buvo sustojusi, kol N.Sarkozy dirbo prezidento poste. Pernai gegužę jis pralaimėjo prezidento rinkimus socialistui Francois Hollande'ui (Fransua Holandui).

Naujajame albume yra daina „Chez Keith et Anita“ („Pas Keithą ir Anitą“), kurioje C.Bruni - buvusi Micko Jaggerio (Miko Džagerio) mergina - pasakoja apie narkotikų persmelktą „The Rolling Stones“ gitaristo Keitho Richardso (Kito Ričardso) ir jo ilgametės draugės Anitos Pallenberg (Anitos Palenberg) gyvenimą.

Albume taip pat yra daina „The Penguin“ - užmaskuotas, pasak prancūzų žiniasklaidos, smūgis F.Hollande'ui, kuris vaizduojamas kaip nemokša juokdarys be manierų.

 


Šiame straipsnyje: Carla Brunimuzikadainos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių