Po filmo „Blitz“ J.Stathamas gali tapti nauja „Transformerių“ žvaigžde

Šiuo metu kino teatruose rodomo veiksmo trilerio „Blitz“ aktorius Jasonas Stathamas gali tapti nauja filmo „Transformeriai“ žvaigžde ir pakeisti iki šiol trijose dalyse vaidinusį Shia LaBeoufą.

 „Filmo kūrėjai nusprendė, kad kita „Transformerių“ dalis turi būti tamsesnė ir piktesnė, o J.Stathamas turi viską, ko reikia šio filmo herojui“, - teigiama studijos pranešime spaudai.

Filmo kūrėjai J. Stathamą kaip idealų aktorių jų kuriamam filmo tęsiniui pastebėjo būtent filme „Blitz“, kuris šiuo metu rodomas ir mūsų šalies kino teatruose. Žymaus muzikinių klipų ir reklamos kūrėjo Elliotto Lesterio režisuotoje juostoje žvaigždė vaidina detektyvą, kuris prieš blogiukus kovoja ne visada pagal iš anksto nustatytas ir įprastas taisykles.

Jasonas Stathamas kino pasaulyje išgarsėjo tuomet, kai jį kaip vienos kompanijos modelį pastebėjo režisierius Guy Ritchie ir, susižavėjęs grėsmingu žvilgsniu ir puikiai treniruotu kūnu, pakvietė vaidinti vėliau didžiuliu hitu tapusiame savo filme „Lok, stok arba šauk“. Vėliau J. Stathamas metė darbą mados pasaulyje ir itin sparčiai ėmė kopti karjeros laiptais kine. Šiuo metu jis jau yra suvaidinęs daugiau nei dvidešimtyje juostų, tarp kurių buvo ir tokie veiksmo šedevrai kaip „Vagišiai“, „Transporteris“, „Adrenalinas“ ir kiti.

Beje, interneto komentatoriai spėja, jog „Transformerių“ kūrėjai pagrindiniu pretendentu į pagrindinį vaidmenį J. Stathamą pasirinko dar ir dėl to, jog jis šiuo metu susitikinėja su šio filmo žvaigžde bei modeliu Rosie Huntington-Whiteley. Aktorius dažnokai pasirodydavo filmavimo aikštelėje, kuomet jo mylimoji filmuodavosi, todėl su juo susipažinęs režisierius ir ėjo į filmo „Blitz“, kuris jį sužavėjo, premjerą. Šiuo metu įsimylėjėliai ieško naujo būsto ir labai daug laiko skiria savo karjerai kine.

 


Šiame straipsnyje: Blitz

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių